Medlemskabet hos os

Ansøg om medlemskab
Håndværkerforeningen i Kjøbenhavn blev stiftet af snedkermester Lasenius Kramp i 1840 for at fremme den samlede håndværkerstands interesser. I dag er foreningen en tværfaglig erhvervsorganisation, der kæmper for erhvervslivets vilkår i Storkøbenhavn.
Foreningens knapt 2.500 medlemmer er ejere og ledere af små og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af erhverv.
Herudover er der tilsluttet 37 laug og brancheorganisationer.

Et medlemskab af Håndværkerforeningen i Kjøbenhavn er et supplement til medlemskabet i dit faglige laug, fordi du gennem Håndværkerforeningen i Kjøbenhavn bliver en del af det største tværfaglige netværk i hovedstaden. Ud over at varetage de erhvervsdrivendes politiske interesser overfor hovedstadens kommuner tilbyder foreningen også både tværfaglige og sociale netværk.

Det er Håndværkerforeningen i Kjøbenhavn, der afholder den store medaljefest på Københavns Rådhus, hvor vi hvert år fejrer de dygtigste udlærte svende. Derudover holder vi 6-8 fyraftensmøder om året, og vi har mere end 20 klubber, som arrangerer sociale møder og arrangementer. Vi inviterer også hvert år til stiftelsesfest, juletræsfest for børn og andre arrangementer i Moltkes Palæ, hvor Håndværkerforeningen i Kjøbenhavn har hovedsæde.

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Håndværkerforeningen i Kjøbenhavn har 700 lejeboliger, som er forbeholdt medlemmer af foreningen. Som medlem kan du skrive dig på ventelisten, hvor ventetiden dog i øjeblikket er ca. 6 år.

 

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Bliv en del af det største
tværfaglige erhvervsnetværk i hovedstaden

Vi varetager de erhvervsdrivendes politiske interesser overfor hovedstadens kommuner og tilbyder også både tværfaglige og sociale netværk

Fælles ideologi

Adgang til fysiske rammer

Faglige og sociale arrangementer

En fælles ideologi

Vi varetager de erhvervsdrivendes erhvervspolitiske interesser overfor hovedstadens kommuner.

Vi sætter fokus på det gode håndværk.

Adgang til fysiske rammer

Lejeboliger

Som medlem kan du blive skrevet på venteliste til en af Håndværkerforeningen i Kjøbenhavns over 700 lejligheder. Lejlighederne spænder fra små, billige lejligheder i Emdrup til større, moderne lejligheder på Nørre Allé og Bispebjerg Bakke.
Læs mere

Leje af selskabslokale

Laugshuset ligger på Nørre Allé 19G i Alderstrøst-komplekset. Det er et selskabslokale med køkkenfaciliteter og plads til cirka 75 personer. Det kan lejes af medlemmer og af medlemsorganisationer.

Lejen per døgn er 850 kr. + depositum 1.500 kr. (medlemsorganisationer betaler kun depositum). Dertil kommer 690 kr. (som trækkes fra depositum) for obligatorisk slut-optælling og eftersyn af rengøring.

Laugshuset er til rådighed fra kl. 12. Al musik og støj skal ophøre til midnat, og senest kl. 01 skal man forlade huset. På afleveringsdagen skal huset efterlades fuldstændig rengjort kl. 9.

 For yderligere information og leje af Laugshuset: Kontakt sekretær Mette Stryhn på 3343 2753 eller mette@hvfkbh.dk

Faglige og sociale arrangementer

Medlemsbladet Hånd & Værk

Ti gange om året modtager du Håndværkerforeningen i Kjøbenhavns blad “Hånd & Værk”. Bladet giver dig sammen med hjemmeside og elektronisk nyhedsbrev et overblik over foreningens mange aktiviteter og tilbud.
Læs de seneste numre online

Sociale fællesskaber

Mere end 20 sociale fællesskaber, drevet af ildsjæle, tilbyder medlemmerne et væld af oplevelser. Er du vild med vin, gourmet, jazz, vandreture eller noget femte? Der er helt sikkert også noget for dig.

Andre fordele

Rabatportal

Medlemmer af Håndværkerforeningen i Kjøbenhavn kan benytte Rabatportalen hos SMVdanmark. Her kan du få gode tilbud på alt fra mobiltelefoni og brændstof til forsikringer og ferierejser.
Log på Rabatportalen  (brug dit cvr.nr.)

Har du problemer med log-in eller har spørgsmål, så kontakt SMVdanmark på telefon 3393 2000.

Gratis rådgivning om fx sygefravær

Håndværkerforeningen i Kjøbenhavn har indgået samarbejde med Cabi. Det er et uafhængigt netværks- og videnshus under Beskæftigelsesministeriet, der arbejder for at styrke det rummelige arbejdsmarked.

Har du spørgsmål i forhold til fx medarbejdernes trivsel og sygefravær, kan du ringe gratis til Cabi og få telefonisk rådgivning.
Læs mere hos Cabi

Ansøg om medlemskab

Moltkes
Palæ

Håndværkerforeningen i Kjøbenhavn har haft hovedsæde i Moltkes Palæ, siden foreningen købte ejendommen af den adelige Moltke-familie i 1930.
Læs mere