Hvam og Øgendahl - DET GODE SELSKAB

Hvam og Øgendahl på samme scene er en kombination man ikke har set før: Klovnen fra Viborg og den væksthæmmede fra Falster. Men minus og minus giver som bekendt plus. Sammen tager de ud på en stand-up comedy tur drevet af begejstring, frygt, raseri og 100% videnskabelig uredelighed. 
Selv siger de kort om deres nye turné:

Frank: ”Vi hygger os rigtig godt i hinandens selskab. Vi er begge mænd, hvide, heteroseksuelle og født på landet – det giver faktisk en del at snakke om.. og en del at være bange for..”

Mick: ”Frank prøver at sige noget klogt, mens jeg mere koncentrerer mig om at være sjov. På den måde supplerer vi hinanden godt.

Sammen vil de bringe danskerne godt ind i foråret 2019. 

Mick: ”Gå med åbent sind ind til denne specielle cocktail, hvor der både bliver skudt med bazooka og kastet med knaldperler. En show hvor man skal regne med at have ekstra bukser med... -eller acceptere at sidde i voksen-ble. Kort sagt: Det bliver pisse sjovt”.

Frank supplerer: ”ja det gør så! 


Showet er stort set udsolgt, men vi har sikret os et begrænset antal billetter til kategori A. Medlemmer af Håndværkerforeningens Aktivitetscenter kan købe en billet til medlemspris på 300 kr. Det er muligt at tage en ledsager med til 420 kr.

Showet starter kl. 21.30. Til de der har lyst, byder Håndværkerforeningen på et glas forinden kl. 20.30, hvor vi mødes i barområdet..
Billetterne til showet vil blive udleveret i Bremen Teater, så kom i god tid og hyg med!

Der er garanti for en sjov oplevelse!


Tilbage til Aktivitetscenteret