Dansæson forår 2019 starter

Har du lyst til at danse, så er muligheden der nu for at danse med din partner i Håndværkerforeningen.

Nu er der åbent for tilmelding til forårets dansesæsonen, hvor vi mødes to gange om måneden på Håndværkerforeningens Plejehjem. Vi starter aftenen med en undervisning, der lægger vægt på det grundlæggende i standard- og latindansene.

Dansen skydes igang kl. 18, og kl. ca. 19. holder vi spisepause en halv times tid, hvor vi nyder et stykke smørrebrød. Efter maden fortsætter vi med danseundervisning, herunder lancier. Efter en drikke- og pustepause danser vi videre med vore danse serier. Når klokken bliver ca. 21 slutter vi af med en godnatvals.

I foråret danser vi på følgende dage:
 
Mandag den 14. januar 
Mandag den 28. januar 
Mandag den 11. februar 
Mandag den 25. februar 
Mandag den 11. marts 
Mandag den 25. marts 
Mandag den 8. april 
 
Vi har en fast danseinstruktør, Jørgen Körner, der sammen med hans partner Ulla vil lede os gennem diverse standard- og latindanse. Men vægten bliver lagt på Lancier samt på det hyggelige og sociale samvær.

På de almindelige danseaftner betales for smørrebrød og drikkevarer som hidtil. Vi bestræber på at holde uændrede lave priser, og samme standard på smørrebrød, som i den forgangne sæson. dvs. kr. 25,00 pr. stk. uspecificeret "Lille Luksus". Smørrebrød bestilles forud på fremlagte lister i danselokalet. På aftenen for sæsonstart skal der kun betales for øl, vand og vin.

Det koster 500 kr./par for de syv danseaftner frem til og med april måned (forudsætter dog, at din dansepartner har et ægtefællemedlemskab).

Ved evt. afbud oplyses dette til danseansvarlig Leif Jakobsen senest om fredagen inden danseaftenen. Ved udblivelse opkræves der for forplejning.

Hvis du vil høre nærmere,, så er du velkommen til at kontakte aktivitetsformand Leif Jakobsen tlf: 2028 3335 mail: leif.ludvig.jakobsen@gmail.com

Obs: tilmeldingen er pr par - bindende tilmelding 


Tilbage til Aktivitetscenteret