Smag på Portugal & introduktion til vinrejse

Vi inviterer til en aften med Portugal i centrum.

Per Bach er ved at skræddersy en rejse til Porto i Portugal med afrejse primo oktober 2019. På rejsen skal vi skal smage på Portugal´s dejlige vine. Per Bach har gennem de sidste 6-7 år arrangeret vinrejsen i samarbejde med Kiplinge Rejser. Per Bach er vinsmager og har været vinindkøber for Løgismose, og har derved et stort netværk med vinproducenter i Europa. Det betyder, at vi besøger vingårde, der ikke altid er åbne for alle.

Denne aften får du en introduktion rejsen, som går til Porto, portvinens fødeby. På turen kører vi gennem de Unesco-reddede vinland i Dourodalen med barokbyer, vingårde og underskønne landskaber. En sejltid på Dourofloden bliver der nok også tid til.


Ved introduktionsaftenen den 26. februar vil vi få mulighed for en smagsprøve på Portugals vinho verde - den letperlende hvidvin - rødvine og måske også en portvin. Morten Køster og hans team vil servere en 2-retters menu.

Hele dette fantastiske arrangement koster for medlemmer af aktivitetscenteret 350 kr. For ledsagere, der ikke er medlem af Aktivitetscenteret koster det 375 kr. 

Bindende tilmelding.


Næste  vinarrangement bliver den 26. marts - et møde om Argentina, den argentinske tango og naturligvis vine. 


Tilbage til Aktivitetscenteret