TYPISK JONATAN SPANG

Mød en af Danmarks sjoveste mænd til et forrygende stand up-show.
Efter fire års pause fra stand-up scenen vender Jonatan Spang nu tilbage til rødderne med et nyt stand-up show. Med ’TYPISK JONATAN SPANG’ stiller han skarpt på hele verden og ikke mindst sig selv med vanlig fandenivoldskhed, revsende iagttagelser og sin sans for god timing.

Hvor Jonatan Spangs tidligere shows har haft tematiske overskrifter som Damer, Familie, Bryllup og Danmark – tager ’TYPISK’ udgangspunkt i den store verden og ender i det helt nære. Om showet siger Jonatan Spang selv: ’Jeg har det med at blive optaget af de alle mulige spændende projekter. Men der er ikke noget jeg elsker mere end at være på tour og have kontakt med publikum, og høre dem skrige af grin hver aften.’

Showet er et klassisk Jonatan Spang one-man show: En mand – en mikrofon – en stor mavekrampe hver aften.

Fans af ’Tæt på sandheden’ vil opleve alt det de elsker. Den skarpe satire og de overraskende pointer, men også noget nyt når Jonatan stiller skarpt på sit eget liv. Det trofaste publikum kan glæde sig over, at han vender tilbage til det han gør allerbedst.

Der er booket et begrænset antal billetter i den bedste kategori A.

Medlemsprisen er 400 kr. Ledsagere der ikke er medlem af Aktivitetscenteret er velkomne - her koster en billet 450 kr. Der er bindende tilmelding. 

Håndværkerforeningen har reserveret et område I foyeren i Bremen Teater forinden før showet, hvor vi mødes til medlemshygge fra kl. 18.00 til et glas. Forestillingen begynder kl. 19.00,


Tilbage til Aktivitetscenteret