Familiedag i Sommerland Sjælland - aflyst få få deltager

Spark sommerferien godt i gang med en hyggelig dag for hele familien i Sommerland Sjælland.

Inden sommerferien rigtig går i gang, er der mulighed for at tage hele familien med til en hyggelig dag i forlystelsesparken Sommeland Sjælland i Odsherred.

Håndværkerforeningen byder på en dejlig frokost, som vi spiser sammen inden vi giver den gas i parken på egen hånd. 


60 sjove forlystelser

I Sommerland Sjælland er der god plads, så skuldrene kan komme helt ned. Her kan I som familie gå i barndom sammen, når mere end 60 aktiviteter pirrer sanser, motorik og krop til fysiske udfoldelser.

Udforsk Sommerland Sjællands store variation i forlystelser, og find jeres familiefavoritter blandt vandlandet Den Blå Lagune, junglestemningen i Amazonas, minilegeland for familiens yngste, westernbyen Silver City eller det eneste tempofyldte område Racerland.

Husk praktisk fodtøj til den udfordrende Klatrefidus, den selvbyggede Junglesti og de mange legepladser, som I finder både i en række overskuelige mindre legeområder og i større legetårne, hvor de store legebørn også kan klatre med rundt.

Du kan læse om Sommerland Sjælland og alle parkens forlystelser på www.sommerlandsj.dk 


Dagens program

kl. 10-13 Ankomst, registrering og hygge i parken

kl. 13-15 Fælles frokost på Café Badeboden oppe på vandlandsbygningen.
Kokken Steen tænder op i grillen, og vi griller i fællesskab og nyder en dejlig sommermenu bestående af: Grillet oksekød, som marineres i kokkens hemmelige barbecuelage, pølser, sommerlige salater, kartoffelsalat og godt brød. Frokosten er inkl. 1 drikkekupon pr. deltager                                    

kl. 15-18 Hygge på egen hånd – tak for i dag!


Pris

Håndværkerforeningen giver tilskud til arrangementet, hvilket gør det muligt at tage hele familien med til medlemspris.

For medlemmer af Aktivitetscenteret er prisen 200 kr./person, og man kan én ledsager med til samme pris. Børn under 18 år koster 100 kr./barn. Øvrige ledsagere (voksne børn eller bedsteforældre) er også meget velkomne. Her er prisen 500 kr. pr. deltager. 

Medlemmer af Håndværkerforeningen har mulighed for, at opgradere deres dagsbillet til sæsonkort for kun 199,- pr person og dermed få adgang til parkens sæsonkortfordele. Dette skal gøres på besøgsdagen inden I går hjem.

Læs mere om den mulighed her: http://sommerlandsj.dk/pris-og-tider/saesonkort.html.Bestilling/ 

Der er bindende tilmelding inden den 31. maj 2019. Tilbage til Aktivitetscenteret