Åbent hus i Aktivitetscenteret

Håndværkerforeningen inviterer alle medlemmer til et storslået arrangement i ’klubhuset’ – Moltkes Palæ. Her byder vi på en række forskellige aktiviteter, lige fra vinsmagning, foredrag, musik og den årlige kunstudlodning.
Onsdag den 13. marts er alle medlemmer af Håndværkerforeningen inviteret til åbent hus i aktivitetscenteret i Moltkes Palæ. Vi har sammensat et spændende arrangement, hvor der samtidig er tid til hyggeligt samvær med ligesindede.

Vi slutter dagen af med hygge i baren med musik og bobler og efterfølgende middag i palæet.

Tilmelding skal ske via Aktivitetscenteret, og du er naturligvis velkommen til at invitere din partner med. Ægtefæller der er medlem af Aktivitetscenteret deltager til medlemspris.

Dagens program ser ud som følger:

17.00 – 17.30: Fælles velkomst
Hør om aktiviteter i de kommende måneder (og kom selv med forslag til nye aktiviteter)

17.30 – 18.30: Her skal man vælge mellem at deltage i én af tre aktiviteter

Session 1: Foredrag ved kunster Ole Ahlberg samt kunstudlodning (alle medlemmer kan købe lodder - hvis du ikke er til stede, kan du senere vælge dit kunstværk i Håndværkerforeningens sekretariat)

Lodder til udlodningen kan købes for 100 kr. stykket. De udloddede kunstværker er købt i forbindelse med det seneste års kunstnerbesøg. Se alle kunstværker her 

Session 2: Foredrag om operaen ’Drot & Marsk’ ved to af Håndværkerforeningens Æreshåndværkere; Teaterchef Kasper Holten samt dirigent Michael Schønwandt

Dirigenten Michael Schønwandt og instruktøren Kasper Holten tager ikke alene livtag med det, som ofte kaldes Danmarks nationalopera, i nyopsætningen af Peter Heises ”Drot & Marsk” på Det Kongelige Teater i marts 2019. De skal samtidig fortolke en af de mest dramatiske og sagnomspundne episoder i Danmarkshistorien, mordet på Erik Klipping i Finderup Lade i november 1286. I dagens foredrag løfter de sammen sløret for nogle af tankerne bag den nye opsætning, kort inden dens premiere.

OBS: Håndværkerforeningen inviterer til fælles medlemstur til Det Kongelige Teater for at se forestillingen. Det foregår den 28. marts. Læs mere her

Session 3: Vinsmagning ved Christina Aarø samt rundvisning og foredrag om stukken i Moltkes Palæ.

Christina Aarø medbringer forskellige vine, og der kan smages på "forårets vine".   

Oldermand stukkatørmester Peter Funder og viceoldermand stukkatørmester Henrik Svensson fortæller om stukkatørfagets historie og teknikker med udgangspunkt i stukken i Moltkes Palæ.

18.30 – 19.00: Hygge ved baren med musik og boble

19.00 – 21.00: Spisning inkl. vin/øl/vand 


Spisning koster 500 kr./medlemmer og 625 kr./ledsagere

Menu:
3 små serveringer i skåle
Kalvesteg med æble-selleri kompot, porre, polenta chips, peber mousseline og knuste kartofler
Cream Puff med chokolade creme, hindbæris og søde kys

Der er bindende tilmelding via Aktivitetscenteret senest den 1. marts 2019.

Pris:
Det er gratis for medlemmer at deltage i Åbent hus i Aktivitetscenteret fra kl. 17.00-19.00. For ledsagere koster det 200 kr. Vi opkræver et no-show fee på 200 kr., hvis du udebliver.

Der er mulighed for følgende tilkøb:

Lodder til kunstudlodning: 100 kr./stk  (kun for medlemmer af Håndværkerforeningen)

Spisning; 3-retters menu inkl. blød bar: 500 kr./medlem, 625 kr./ledsager

Det er muligt for ægtefæller/ledsagere at blive medlem af Håndværkerforeningens Aktivitetscenter, og dermed få mulighed for at deltage til medlemspris. Et ægtefællemedlemskab koster 425 kr./år.

Kontakt sekretariatet på 3312 2717 for at blive oprettet som ægtefællemedlem. 

 


Tilbage til Aktivitetscenteret