Oh Land intim koncert på Hofteateret

Kom med til intimkoncert med Oh Land!
Til maj udkommer Oh Lands femte studiealbum, der har fået navnet ’Family Tree’. Det er blevet til i en turbulent tid for Oh Land, og er derfor et album der kommer helt tæt på.

I slutningen af maj kan du være blandt de første der hører sangene fra albummet live, når hun giver intimkoncert på Hofteatret.

Selvom der er gået fem år siden vi sidst fik et studiealbum fra den populære sangerinde, har hun ikke ligget på den lade side. Oh Land, der går under det borgerlige navn Nanna Øland Fabricius, har bl.a. lavet musik til balletten ’Askepot’ og teaterforestillingen ’Water Music’, optrådt til Kronprinsens 50 års fødselsdag og lige nu er hun aktuel som dommer i X-factor. Det kommende album er indspillet i New York sammen med den amerikanske producer Thomas Bartlett (Sufjan Stevens, The National, St. Vincent, Florence & the Machine).

Om albummet ’Family Tree’ siger Oh Land : ”Siden jeg udgav mit sidste album har jeg haft mit livs største op og nedture. Det har mindet mig om at musikken for mig, er det bedste og tryggeste sted at betro sig. Det er vennen der altid lytter og aldrig dømmer. Jeg er gået tilbage til klaveret som udgangspunkt for min sangskrivning og det har resulteret i et skift i lyd og tempo. Denne plade er mere organisk og til tider helt kirkelig. Jeg glæder mig meget til at I skal høre og forhåbentlig få et forhold til disse sange som betyder så meget for mig.”

At Oh Land er tilbage ved klaveret, vil være meget tydeligt ved koncerten i det lille teater ved Christiansborg. Her vil hendes melodier og tekster stå klokke klart, når hun kun akkompagneret af et klaver, står på scenen i teatrets smukke og intime sal.

Håndværkerforeningen har reserveret et område I foyeren i Hofteatret hvor vi byder på et glas forinden koncerten. Vi mødes kl 19.00, hvor billetterne også vil blive udleveret. Koncerten starter kl 20.00, hvor vi har været så heldige at få reserveret sidepladser.

Medlemmer af Håndværkerforeningens Aktivitetscenter kan købe en billet til medlemspris på 300 kr. Det er muligt at tage en ledsager med til 400 kr. - der er bindende tilmelding. 

Vi glæder os til en herlig musikalsk oplevelse i smukke omgivelser. 


Tilbage til Aktivitetscenteret