Vinhøstrejse til den skønne Dourodal

Tag med på seks dages vin- og gourmettur til Portugal, hvor vi fra vores base i den lille provinshovedstad Vila Real vil opsøge udsigtspunkter, besøge smukke vingårde, sejle på floden og også stikke af til Dâo. 
I samarbejde med Løgismose Vin, Portugisisk Vinkælder, Viniportugal og Kipling Travel har Håndværkerforeningens vin-intresserede planlagt en spændende vin- og gourmetrejse op i den centrale del af Douro-dalen, der på grund af sine smukt anlagte historiske terrasser med vinstokke blev skrevet ind i UNESCOs liste over verdensarv allerede i 2001.

Fra vores base i den lille provinshovedstad Vila Real vil vi opsøge udsigtspunkter, besøge smukke vingårde, sejle på floden og også stikke af til Dâo - det ældste vindistrikt i Portugal - inden vi den sidste dag kører til Porto for at opleve de historiske kældre i Vila Nova de Gaia.


Afrejse tidligt torsdag den 10. oktober 2019 - hjemrejse sen eftermiddag tirsdag den 15. oktober 2019.

Pris: 10.998,- kr. i delt dobbeltværelse
Tillæg: 798,- for ”Single Use” af dobbeltværelse

Rejseleder: Per Bach, tidligere guide på foreningens ture til bl.a. Toscana, Piemonte, Loire, Priorat og Veneto.

Der er et begrænset antal pladser og tilmelding skal ske inden den 30. april 2019.


Tilmeld dig til turen direkte hos Kipling Travel på mail info@kiplingtravel.dk eller telefon:4716 1220 (mandag til fredag kl. 09:30-17)Tilbage til Aktivitetscenteret