gammelt arr - slettet

Kom med på Københavns nye dessertbar, og smag på et mad-univers ud over det sædvanlige. 

Winterspring er en helt ny type spisested, hvor (tidligere) kokke fra de bedste restauranter i byen bl.a. AOC og Søllerød Kro, kreerer smukke og delikate desserter og lækker mad. Kokkene finder, plukker, sylter og hengemmer selv langt de fleste naturprodukter, og gør alt for at bevare det gode håndværk.

Vi skal besøge Winterspring i Store Strandstræde, hvor vi skal smage på både det salte og det søde køkken. Medlemmer af håndværkerforeningen kan se frem til et spændende oplæg af køkkenchef Emil Eshardt, der vil fortælle om designet af dessertbaren, råvarerne, og hvordan Winterspring bruger håndværket i dagligdagen i deres dessertbar.

Der er sammensat en specialmenu hvor Winterspring server tærter med æg fra Hegnsholt, og to desserter i tilknytning til fortællingen om råvarer og teknikker og håndværet bag disse.

Arrangementet starter kl 18.30 og slutter kl 21.00.

Medlemmer af Håndværkerforeningens Aktivitetscenter kan deltage for 400 kr. Ledsagere er velkomne og koster 500 kr.

Der er bindende tilmelding senest den 6. august 2019.

Jul 5

Sted:

Tidspunkt: 05-07-2011 12:00


Tilmeldingsfristen er overskredet.