Den Skaldede Frisør - aflyst

Oplev Thomas Helmig og Susanne Biers musicalkomedie til marts. 
Thomas Helmig og Susanne Bier skal sammen forvandle filmen Den Skaldede Frisør fra 2012 til en ny, stor musicalkomedie. Thomas Helmig skrev titelmelodien til Susanne Biers gennembrudsfilm, Den Eneste Ene, og de glæder sig begge til at præsentere deres første musical sammen:

"Da Thomas lavede titelnummeret til Den Eneste Ene, ramte han noget meget præcist ved filmen. En særlig uskyldsfuld romance som var håbefuld uden at være sentimental. Lige siden har jeg haft lyst til at lave noget med ham igen. Thomas er helt sin egen, og alligevel føler jeg et kunstnerisk slægtskab med ham, som gør, at jeg er sikker på, at hans sange til Den Skaldede Frisør vil gøre musicalen endnu mere gribende end filmen."

Thomas Helmig glæder sig også til komme igang med musicalen:

"Da Susanne ringede og spurgte, om jeg ville skrive sange til Den Skaldede Frisør, sagde jeg ja, før hun havde stillet spørgsmålet færdigt. Jeg har altid kunnet genkende dele af mig selv i hendes film, og siden vi arbejdede sammen sidst, har jeg håbet på, at vi kunne stikke hovederne sammen igen. Susanne og jeg taler, på mange måder, samme sprog, så jeg glæder mig til at springe på hovedet ned i den her musical."

Beskrivelse til musikalen:
Ida er frisør. Hun har mistet alt sit hår efter kemo, og hendes mand Leif er hende utro med én fra arbejdet. Philip er direktør og har mistet sin kone ved en ulykke og er sikker på, at hans liv er forbi. Benedikte, hans irriterende svigerinde, vil dog meget gerne frelse ham. Så det hele er lidt rodet, nu hvor de alle sammen skal til bryllup i Italien, hvor Philips søn Patrick og Idas datter Astrid skal giftes. Og SÅ begynder det hele for alvor!!

Glæd dig til Susanne Bier og Thomas Helmigs romantiske musicalkomedie fyldt med skarp humor, musik, sang, dans – en musicaloplevelse, man kan leve længe på. Filmen blev set af mere end 2 mio. biografgængere verden over.

Medlemmer af Håndværkerforeningen kan købe billetter i Kategori B til 468 kr., og man er velkommen til at tage en ledsager med. Her er prisen 518 kr. 

Der er bindende tilmelding senest den 19. juli 2019  .

Du kan læse mere om musicalen her

Tilbage til Aktivitetscenteret