Kom-Som-Du-Er & oplæg med Marianne Benzon Nielsen direktør i Børnecancerfonden

Kom-Som-Du-Er får besøg af Børnecancerfondens direktør Marianne Benzon Nielsen.
Kom-Som-Du-Er og nyd samvær, god mad og underholdning i ENIGMAS skønne lokaler på Øster Allé.

Det frivillige hold bag Kom-Som-Du-Er står som altid for underholdning og højt humør, mens Meyers Kantine serverer dagens lune ret inkl. et glas samt kaffe og kage til dessert. Menuen denne mandag er: Kalveculotte med bagte kartofler, bearnaisesauce samt grove rodfrugter og kage til dessert. 

Dagens oplæg serveres af Marianne Benzon Nielsen, der i mere end 20 år har arbejdet med børn og cancer. Hun vil fortælle om sit arbejde i Børnecancerfonden og om, hvordan det har ført hende til der hvor hun er i dag.

Efter aftenens oplæg er det muligt at købe bogen ABC-Dyr, der i 2013 blev udgivet af Flemming Hertz til støtte for Børnecancerfonden. Flemming Hertz ville denne aften være tilstede, og sælger bog signeret til 150 kr. Beløbet kan betales via Mobilepay, og salget vil udelukkende gå til støtte til Børnecancerfonden. 


Medlemmer af Håndværkerforeningen er velkomne, og du må gerne tage din nabo, bedste ven, børn eller bedre halvdel med. Det eneste du skal huske er, at melde dig til via Aktivitetscenteret på forhånd.

Prisen er 195 kr./person, og det er muligt at købe øl, vand og vin til rimlige priser. Der er bindende tilmelding senest den 18. november 2019.

Det overordnet program for aftenen er: 
Kl. 18:00 - 19.30 Hygge og servering af dagen lune ret. inkl. et glas.  
Kl. 19:30 - 20.15 Oplæg med Marianne Benzon Nielsen  og efterfølgende kaffe og kage.
Kl. 21.00             Tak for i aften 


Om ENIGMA:
ENIGMA – Museum for post, tele og kommunikation er et museum under transformation. Museet flyttede i 2015 fra dets tidligere adresse i Købmagergade i Københavns centrum til det tidligere Østerbro Posthus tæt på Trianglen, Fælledparken og en ny metrostation, hvor første del af en større ombygning fandt sted.

ENIGMA åbnede for gæster i 2017 med en såkaldt ’fase 1’, der ikke indeholder gængse museumsudstillinger, men kun hvad man normalt forstår ved sekundære tilbud på et museum: cafe, butik og – i ENIGMAs tilfælde – også et posthus. Museet insisterer på at kalde sig museum, selvom der pt. ikke er ’almindelige’ udstillinger i huset, og de for offentligheden åbne arealer kun rummer enkelte genstande og kortvarige særudstillinger, men ikke større præsentationer af museets samlinger eller genstandsfelt. Den næste del af museets ombygning afhænger af eksterne midler hentet via fundraising. 

Transport: 
ENIGMA er placeret centralt på Østerbro / Trianglen. Der er let adgang via metro eller bus. Find den letteste transport for dig via dette link


Tilbage til Aktivitetscenteret