Forpremiere på Rune Klans show - Håbefuld

Rune Klan byder alle nysgerrige medlemmer med ind i sit magiske univers. Håndværkerforeningen oplever magien før alle andre, når vi skal ind til forpremieren.

Rune Klan har en efterhånden velkendt og unik showform, der med effektfuld snilde og charme blander humor, eftertænksomhed og tryl i verdensklasse. Som altid er det sparsomt med oplysninger om selve showet, men han lover, at ambitionerne ikke er sænket siden sidst.

Livet er sådan set godt ved Rune Klan, men derfor kan man sagtens have noget på hjertet og ekstra overskud at dele ud af fra scenen. Med afsæt i personlige oplevelser og verden omkring os, vil den eftertænksomme gøgler, med vanlig selvironisk distance, give sit bud på at være HÅBEFULD anno 2020.

Vi har sikret os billetter til forpremieren i de smukke rammer på Det Kongelige Teaters Gamle Scene. Vi mødes til medlemshygge forud for showet i Balkon Foyer fra kl. 18.00. Her byder HFK på et glas eller en øl forinden showet. 

Billetterne er i kategori A, og medlemmer af Håndværkerforeningens Aktivitetscenter kan købe billetter til 295 kr. Som altid er man velkommen til at tage en ledsager med. Her er prisen 375 kr.

Der er bindende tilmelding senest den 29. oktober 2019.

Læs mere om showet her


Tilbage til Aktivitetscenteret