2 Æreshåndværkere i samtale & lækker mad i Skuespillerhuset

Vil du møde  2 af vores Æreshåndværkere, Claus Meyer & Kasper Holten, hygge med de andre medlemmer over en herlig middag? Så skal du med til ”Bidder af en samtale, og samtale omkring bidder” I Skuespillerhuset  - Whats not to like? 
Håndværkerforeningen bliver nysgerrige, når to af vores Æreshåndværkere mødes til en samtale, og serverer lækker mad ved langbord. Det skal helt sikkert opleves - derfor har vi reserveret et begrænset antal pladser til medlemmerne. Her kan I mødes til en uformel afterwork eftermiddag og aften.  

Medlemmer af Håndværkerforeningen kan spise med for 50 kr. Ledsagere er velkommen - her er prisen 150 kr. (kostprisen). Drikkevarer købes på stedet for egen regning. 

Deadline for bindende tilmelding senest den 29. oktober 2019. 

Til Samtalebidder den 31. oktober vil Kasper Holten og Claus Meyer tale om kulturens forandringskraft.

Program:
16.00: Baren åbner
16.30: Vi mødes ved den lange bar i foyeren i Skuespillerhuset 
16.45: Samtale mellem Claus Meyer og Kasper Holten
17.00: Samtale med publikum
17.30: Langbordsmiddag 

Menu:
Blomkål blomkål blomkål! Grillet, bagt, stegt, friteret, syltet, pureret, som salat, i falafler og dhal. Hertil brunet nøddesmør, tahindressing, goma, raita, záatar, granatæbler og meget mere.

Om Bidder af en samtale, og samtale omkring bidder:
Meyers og Det Kongelige Teater inviterer med Samtalebidder til en række eftermiddage, der snildt kan strække sig videre ind i aftentimerne. Her fylder det spontane, uformelle og nære Skuespilhusets foyer, når Claus Meyer og teaterchef Kasper Holten taler om et udvalgt emne - ofte i krydsfeltet mellem teaterkunst og madkunst. Mellem strømninger på scenen og på tallerkenen.

Samtalebidder er et format, der læner sig op ad en torsdagsbar, men alligevel er meget mere end det. Det er muligheden for at mødes til et glas vin, når arbejdsdagen er omme. Muligheden for at lytte til og tale med personer, der inspirerer os. Muligheden for at samles, udveksle ideer og udfordre hinanden i tanke og smag.

Det er gratis at deltage i samtalen fra kl. 16.45, og du kan varme op i baren allerede fra kl. 16.00. Når ordene forstummer fra scenen, fortsætter snakken til middag ved langborde, hvor maden er skabt med udgangspunkt i eftermiddagens samtaletema.

Du kan læse mere om aktivteten her Tilbage til Aktivitetscenteret