Hermann K - unikt håndværk midt i byen inkl. omvisning og spisning

Oplev luksus når det er bedst - eksklusiv omvisning på HOTEL HERMAN K & en enestående middag på gourmetrestauranten Roxie.
Vi praler ”næsten” aldrig, men vi bliver altid stolte når vores medlemmer bidrager til at gøre byen smuk med godt håndværk i København. Oldermand, snedkermester og medlem af Håndværkerforeningens bestyrelse Mads Raaschau har været en del af renoveringen af det helt nye 5-stjernet boutique hotel Hermann K og gourmet restaurant Roxie midt i København. Renoveringen blev fornylig hædret med Renoverprisen 2019.

Vi inviterer på en tur ind bag facaden, hvor vi skal se alle de smukke detaljer, og høre om tankerne bag ved denne forvandling! Søren Brøchner Mortensen direktør og ejer af Brøchner Hotels viser os rundt, ledsaget af oldermand for Snedkerlauget Mads Raaschau. De fortæller om transformationen af bygningen og tilblivelsen af et luksus boutique hotel i hjertet af København.

Håndværkerforeningen bliver nysgerrige og vil gerne ind bag facaden og se alle de smukke detaljer, og høre om tankerne bag ved denne forvandling! Og vi har fået mulighed for at komme bag kulisserne, når Søren Brøchner Mortensen direktør og ejer af Brøchner Hotels viser os, rundt ledsaget af oldermand for Snedkerlauget Mads Raaschau. Renoveringen blev for nylig hædret med Renoverprisen 2019. 

Vi mødes kl. 16.30 til omvisning efterfølgende af en lækker middag ud over det sædvanlige på restaurant Roxie. Teamet har sammensat en 5-retters menu i Roxie style inkl. 2 glas vin. Yderligere drikkevarer er for egen regning. 

Restaurant Roxie er en ny nordisk restaurant i tre etager med anerkendte navne bag. Roxie drives nemlig af det samme team, som har sikret toprestauranten Kadeau op til flere Michelin-stjerner. 
Denne aften er der lagt op til alt hvad den kan trække, når det gælder luksus og æstetiske sanseoplevelser og godt håndværk. Der er et meget begrænset antal pladser, så du skal være hurtigt hvis du skal sikre dig denne oplevelse.  

Medlemmer af Håndværkerforeningens Aktivitetscenter kan deltage for 500 kr. og må gerne medtage en ledsager - det kunne være din kollega? Der er bindende tilmelding med deadline senest den 7. februar 2020.

Er du blevet nysgerrig på hvordan toppen af godt håndværk ud, så er dette en oplevelse du ikke må gå glip af.  

Læs mere om Hermann K og Roxie her:
https://www.brochner-hotels.dk/hotel-herman-k/
https://www.brochner-hotels.dk/hotel-herman-k/restaurant/ 

Læs mere om RENOVER prisen 2019: 
https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/hotel-herman-k-i-kobenhavn-vinder-renover-prisen-2019?publisherId=12796356&releaseId=13578792

Foto: Brøchner HotelsTilbage til Aktivitetscenteret