Vandre Nytårstur på Refshaleøen og Christianshavn

Vandre Nytårstur på Refshaleøen og Christianshavn.
Vi mødes til årets første vandretur, søndag 12. januar 2020 kl. 10 på parkeringspladsen ved Operaen – ved enden af broen, der forbinder Fabrikmestervej med Dokøen. Når vi har ønsket hinanden Godt Nytår med et glas, vandrer vi gennem Frederiksholm imod Refshaleøen. Her ser vi på udviklingen i dette forhenværende, og fortsat noget rå, industriområde, og kommer helt ud til Teaterøen og den gamle afmagnetiseringsanstalt ved Lynetteløbet. På tilbagevejen vandrer vi ad Nord- og Midterdyssen langs Minebådsgraven og Stadsgraven gennem det forunderlige miljø i Ydre Christiania, og slutter på Christianshavns Vold.

Lang tur er på godt 11 km. Kort tur er på knap 7 km. Den følger næsten samme rute, men kortes af ved slutningen.

Frokosten indtages på Christianshavns Færgecafé, Strandgade 50, 1401 København K. Prisen er 200 kr./person. Drikkevarer betales særskilt.

Der er offentlig transport til Operaen med havnebussen og bus 2A. Frokoststedet ligger nær Christianshavns Torv, hvorfra der er transport med bus 2A, 31 og 37, havnebussen og metroen. De, der skal tilbage til parkeringspladsen ved Operaen, skal regne med et lille kvarters gang efter frokosten.

Bindende tilmelding skal ske til Aktivitetscentret senest torsdag 2. januar 2020.


Venlig hilsen
Tureder Birgitte Møller, tlf. 2742 8546

Kommende ture: 8. marts, 26. april, 17. maj og 14. juni 2020, samt 10.-13. september 2020 (sommertur)


Tilbage til Aktivitetscenteret