Michala Petri & Lars Hannibal giver julekoncert til Kom-Som-Du-Er

Kom-Som-Du-Er og nyd samvær, god mad og underholdning, når Æreshåndværker Michala Petri & Lars Hannibal giver julekoncert.
Kom-Som-Du-Er og nyd samvær, god mad og underholdning i ENIGMAS skønne lokaler hos ENIGMA på Øster Allé.
Det frivillige hold bag Kom-Som-Du-Er står som altid for underholdning og højt humør, mens Meyers Kantine serverer dagens lune ret inkl. et glas samt kaffe og dessert. 

Menuen denne mandag er: Flæskesteg med hjemmelavet rødkål, hvide kartofler, surt og dejlig brun sovs samt risalamande til dessert – måske du er heldig at finde mandlen?  

Aften byder på en dejlig julekoncert med Æreshåndværker Michala Petri og Lars Hanibal, der spiller og fortæller lidt om musikken med relation til julen: Blandt andet Vivaldis Largo fra “Vinteren” fra De Fire Årstider - arrangementer af kendte julesalmer og engelsk julemusik fra 1700-tallet.

Der er garanti for en musikalsk oplevelse der får os alle i julestemning!


Medlemmer af Håndværkerforeningen er velkomne, og du må gerne tage din nabo, bedste ven, børn eller bedre halvdel med. Det eneste du skal huske er, at melde dig til via Aktivitetscenteret på forhånd.

Prisen er 195 kr./person, og det er muligt at købe øl, vand og vin til rimelige priser. Der er bindende tilmelding senest den 9. december 2019.

Det overordnet program for aftenen er: 
Kl. 18:00 - 19.30 Hygge og servering af dagen lune ret. inkl. et glas.  
Kl. 19:30 - 20.15 Julekoncert med Michala og Hanibal og efterfølgende dessert.
Kl. 21.00             Tak for i aften 

Transport: 
ENIGMA er placeret centralt på Østerbro / Trianglen. Der er let adgang via metro eller bus. Find den letteste transport for dig via dette link


Om ENIGMA:
ENIGMA – Museum for post, tele og kommunikation er et museum under transformation. Museet flyttede i 2015 fra dets tidligere adresse i Købmagergade i Københavns centrum til det tidligere Østerbro Posthus tæt på Trianglen, Fælledparken og en ny metrostation, hvor første del af en større ombygning fandt sted.

ENIGMA åbnede for gæster i 2017 med en såkaldt ’fase 1’, der ikke indeholder gængse museumsudstillinger, men kun hvad man normalt forstår ved sekundære tilbud på et museum: cafe, butik og – i ENIGMAs tilfælde – også et posthus. Museet insisterer på at kalde sig museum, selvom der pt. ikke er ’almindelige’ udstillinger i huset, og de for offentligheden åbne arealer kun rummer enkelte genstande og kortvarige særudstillinger, men ikke større præsentationer af museets samlinger eller genstandsfelt. Den næste del af museets ombygning afhænger af eksterne midler hentet via fundraising. 


Tilbage til Aktivitetscenteret