Foredrag med Emil Midé Erichsen og fællesspisning til Kom-Som-Du-Er

I januar skal vi på en verdenstur, når Emil Midé Erichsen tager os med ombord, og fortæller om alle sine oplevelser i foredraget “Jorden rundt med Havana".

Kom-Som-Du-Er og nyd samvær, god mad og underholdning i ENIGMAS skønne lokaler hos ENIGMA på Øster Allé. Det frivillige hold bag Kom-Som-Du-Er står som altid for underholdning og højt humør, mens Meyers Kantine serverer dagens lune ret inkl. et glas samt kaffe og dessert. Menuen denne mandag er: Ossobuco med knuste kartofler, urter med grønt til og noget sødt til dessert. 


Aftenen byder på et underholdende og eksotisk foredrag, hvor Emil tager os med ud på en rejse ombord på båden Havana, og igennem nogle af de fantastiske oplevelser der følger med, når man smider fortøjningerne og kaster sig selv ud i den store verden.

Emil fortæller autentisk og indlevende om de overvejelser, der ligger bag at hive tre år ud af kalenderen, når man er i starten af 20’erne, og det ansvar der ligger på en skippers skuldre. Med en god blanding af humor, alvor og historiefortælling tager Emil deltagerne med bag om de populære TV-programmer ”Kurs mod fjerne kyster”, og med en tur ud på det store hav.


Medlemmer af Håndværkerforeningen er velkomne, og du må gerne tage din kollega, nabo, bedste ven, børn eller bedre halvdel med. Det eneste du skal huske er, at melde dig til via Aktivitetscenteret på forhånd. Prisen er 195 kr./person, og det er muligt at købe øl, vand og vin til rimelige priser. Der er bindende tilmelding senest den 16. januar 2020.


Det overordnet program for aftenen er: 

Kl. 18:00 - 19.30 Hygge og servering af dagen lune ret. inkl. et glas.  

Kl. 19:30 - 20.15 Oplæg  og efterfølgende dessert.

Kl. 21.00             Tak for i aften 


Transport: 

ENIGMA er placeret centralt på Østerbro / Trianglen. Der er let adgang via metro eller bus. Find den letteste transport for dig via dette link


Om ENIGMA:

ENIGMA – Museum for post, tele og kommunikation er et museum under transformation. Museet flyttede i 2015 fra dets tidligere adresse i Købmagergade i Københavns centrum til det tidligere Østerbro Posthus tæt på Trianglen, Fælledparken og en ny metrostation, hvor første del af en større ombygning fandt sted.

ENIGMA åbnede for gæster i 2017 med en såkaldt ’fase 1’, der ikke indeholder gængse museumsudstillinger, men kun hvad man normalt forstår ved sekundære tilbud på et museum: cafe, butik og – i ENIGMAs tilfælde – også et posthus. Museet insisterer på at kalde sig museum, selvom der pt. ikke er ’almindelige’ udstillinger i huset, og de for offentligheden åbne arealer kun rummer enkelte genstande og kortvarige særudstillinger, men ikke større præsentationer af museets samlinger eller genstandsfelt. Den næste del af museets ombygning afhænger af eksterne midler hentet via fundraising. 


Tilbage til Aktivitetscenteret