Zirkus Nemo og møde med æreshåndværker Søren Østergaard

Er du også vild med Bager Jørgen og Smadremanden? Så skal du tage med ind og opleve Zirkus Nemo og møde vores æreshåndværker Søren Østergaard.

Vi mødes med Søren Østergaard inden forestillingen til en snak om hans mange års arbejde som direktør for Zirkus Nemo.

Traditionen tro bliver der tale om et festfyrværkeri af et show, der i al sin storslåethed byder på en vidunderlig cocktail af talenter i verdensklasse, humor, musik, og alt dette i det mest hæsblæsende tempo, der er set i denne del af verden i mange, mange år.

Efter at have afsluttet 20-års jubilæumssæsonen 2019, der på alle parametre har været et rekordår, vil zirkusdirektør Søren Østergaard bruge de kommende måneder på at forberede en forrygende forestilling hvor han lover, at han igen har fundet nogle af verdens allerdygtigste zirkusartister og hyret dem til sit etablissement.

”Vi glæder os rigtig meget til at vende tilbage til Charlottenlund, og det ved jeg også især Bager Jørgen gør. Han har jo døjet lidt med noget klaustrofobi efter han sad fast i kagen tidligere på året, men det skulle være løst nu” siger Zirkusdirektør Søren Østergaard.

Jungletrommerne har fortalt os, at zirkusdirektøren har overraskelser oppe i ærmet til den kommende sæson. Denne gang i form af både gamle kendinge og mulige nye bekendtskaber, og vi tør også godt røbe, at bl.a. den dejlige klimakteriemakrel Marianne er på spil igen.

Håndværkerforeningen har reserveret et begrænset antal billetter i kategori A, og vi byder på en lille forfriskning i pausen.

Medlemmer af Håndværkerforeningens Aktivitetscenter kan deltage for 400 kr. og du er velkommen til at tage en ledsager med. Her er prisen 475 kr.

Vi gør opmærksom på at billetkøb er bindende. Senest tilmelding 18. august 2022.


Vi glæder os til en underholdende aften i det bedste selskab 


Program:

18.30-19.30 Møde med Søren Østergaard

19.30-21.30 Zirkus forestilling inkl. pause og forfriskning

Læs mere om Zirkus Nemo her:https://zirkus-nemo.dk/historik/


Tilbage til Aktivitetscenteret