Nyd en lækker menu på toppen af Carlsbergbyens Restaurant Tramonto

Tag med til toppen af Carlsberg, hvor vi på restaurant Tramonto Rooftop vil vi få serveret en Winemarkers Dinner 4 retters menu med 5 vine til. 

Tramonto, betyder solnedgang på italiensk, og restauranten åbnede i midten af januar 2019 på toppen af hotel Otilia. Der bydes på en unik ramme med den mest fantastiske 360 graders udsigt over København og Carlsbergs mange historiske bygninger. Restauranten som også rummer lounge og bar, kan både inde og ude byde gæsterne på solnedgang, overdådig udsigt, cocktails i baren og autentiske italienske retter kreeret fra bunden af de bedste råvarer.

Jonna Kadriev driver Tramonto sammen med sin ægtefælle, Jerry Kadriev. Parret har haft stor succes de sidste 18 år, blandt andet med restaurant La Rocca i Vendersgade, og de to har fortsat fokuseret på et autentisk, italiensk køkken og hjertelig sydlandsk stemning. Personalet i restauranten er hovedsagelig italiensk, fordi det borger for den kvalitet, Jerry og hans hustru Jonna ønsker. Køkkenet bliver styret af Giacomo Russo, som med sydlandsk entusiasme tilsætter de klassiske italienske retter et nordisk tvist.

Jeg er selv endt i København, fordi hele den nordiske bølge inspirerer mig, og fordi jeg kan se fantastiske muligheder i at kombinere klassisk italiensk med den nordiske stil og elegance, siger Giacomo Russo, hvis køkken laver mad fra bunden. Brød, pasta og mozzarella er naturligvis hjemmelavet, mens der på tagterrassen vil blive eksperimenteret med at dyrke krydderurter og egen humle for at lave mel til pizza og pasta.

På vinsiden satser Tramonto på restauratør-parrets egen import af italienske kvalitetsvine, der naturligvis også kan købes med hjem til fair priser. Ambitionen er, at både menuen og udvalget af vine i kvalitet vil spille så stærkt sammen, at Tramonto bliver kendt for både den spektakulære beliggenhed og en meget høj kvalitet i mad og vin.

Menuen byder på:

Velkomstdrink: 1 gl. Prosecco DOC, Cuvèe Beatrice, Ca Furlan

Forret
Capesante, crema di sedano rapa, uova di salmone, bottarga e chips di topinambur
Stegte kammuslinger, knoldsellericreme, lakserogn, bottarga og jordskokkechips
hertil hvidvin, Sauvignon Blanc, Guerra Albano

Pasta
Ravioli con ripieno ai funghi, crema erba cipollina, tartufo
Hjemmelavet ravioli med fyld af skovsvampe, purløgscreme, trøffelflage
hertil rødvin, Rosso di Montalcino, Ridolfi

Hovedret
Filetto di Vitello, salsa alla senape, funghi misti
Kalvemørbrad medaljon, sennepssauce, årstidens tilbehør
hertil rødvin, Amarone della Valpolicella Vintage DOCG, MBM

Dessert
Croccante alle nocciole
Hasselnødde-biscuit, saltet karamel, karameliserede hasselnødder, 70% Valrhona guanaja chokoladecrème med Tonka-bønner, Jivara 40%’s mælkechokolade-crème med vanille
hertil dessertvin, Zibibbo Vendemmia Tardiva IGT, Baglio Gibellina

Kaffe/The efter valg


Normalpris for dette flotte arrangement er 950 kr. Vores pris er kun 750 kr./deltager.

Bindende tilmelding senest 10. maj 2020.

Parkering i p-huset overfor hotellet  (indkørsel af ny Carlsbergvej fra Vester Fælledvej)


May 16

Sted: Restaurant Tramonto
Bryggernes Plads 7, 5., 1799 København V

Tidspunkt: 16-05-2020 18:00


Tilmeldingsfristen er overskredet.