Fra strategi til handling - få trykprøvet dit forretningskoncept

Gratis seminar for ejerledere, hvor vi sætter fokus på hvordan du kommer fra strategi til handling i din virksomhed. 
Uanset om du har drevet din virksomhed i 5, 10 eller 20 år, er det altid relevant løbende at overveje virksomhedens forretningskoncept og strategi. Med den aktuelle coronasituation har du fået en meget konkret anledning til at tænke dit forretningskoncept og strategi igennem.

Derfor sætter vi i dette seminar fokus på de helt grundlæggende dele af det at drive virksomhed.

Dagens spørgsmål er: Hvordan får du trykprøvet dit forretningskoncept, og hvordan får du den omsat til en strategi, som du kan arbejde efter i dagligdagen?

Hvad er formålet med din virksomhed, og hvordan adskiller den sig fra din kollegas virksomhed? Det dykker vi ned i på dette seminar, hvor du får lejlighed til at trykprøve dit (oprindelige) forretningskoncept. Holder det stadig, eller er der behov for at tilpasse den efter coronakrisen (og i takt med den grønne omstilling) til ’arbejde med afstand’, ny brug af teknologien, nye krav fra forbrugerne eller nye produkter?

Vi skal også tale om virksomhedens DNA, ligesom du får inspiration til, hvordan du opbygger og eksekverer din virksomhedsstrategi.

Dagens oplægsholder er Tom Lindquist. Tom er uddannet elinstallatør og har i 16 år været direktør og ejerleder i virksomheden Høyrup & Clemmensen. I efteråret 2019 ejerskiftede Tom sig ud af virksomheden for at starte sin egen konsulentvirksomhed. Tom er facilitator for hele ejerlederakademiet.

Pension for Selvstændige er mødesponsor, hvilket betyder at det er gratis for medlemmer af Håndværkerforeningen at deltage (normalpris 495 kr.). Der opkræves no show fee på 495 kr.

OBS: Seminaret afholdes i tidsrummet kl. 15-19 i København. Der serveres kaffe/the/vand + en sandwich.


Seminaret er målrettet ejerledere, men du er velkommen til at invitere din ledende medarbejder med. 

Der er bindende tilmelding senest den 16. august 2020.Tilbage til Aktivitetscenteret