Omvisning i Kongernes Lapidarium

Kom med bag murerne på Christian 4.s gamle bryghus i Kongernes Lapidarium, hvor der gemmer sig dansk kulturhistorie af sten og gips.
Tag dit strikketøj med til en aften med latter, alvor og sandfærdige anekdoter, når Danmarks sjoveste livsstilsekspert Christine Feldthaus sammen med strikkeikonet Lærke Bagger og forfatter Gry Jexen inviterer til en garn-teret fantastisk aften på Bremen.

På denne omvisning bliver vi vist rundt af billedhugger Ole Lorin Rasmussen, som står for lapidariet, under Slots- og kulturstyrelsen. Ole er uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi i 2005. Ole er optaget af anatomi, teknik og proportioner og hans arbejde handler om den menneskelige krop og gengivelsen i ler, gips, sten og kunststoffer.

Rundvisningen vil kaste et blik på de forskellige billedhuggere og konger bag lapidariets statuer. Hvorfor ser de ud som de gør og hvor har de stået? Derudover vil Ole fortælle om teknikken bag skabelsen og restaureringen af skulpturerne.

Medlemmer af Håndværkerforeningen kan deltage gratis, og man er velkommen til at tage en ledsager med. Her er prisen 150 kr. (Der er bindende tilmelding). 

Vi mødes kl. 17.30 ved de to betonstatuer ved indkørslen til gården.

Læs mere om Kongernes Lapidarium her

Coronapolitik:

Vi følger myndighedernes anbefalinger.


Tilbage til Aktivitetscenteret