Vandretur omkring Fløng og Hedehusene

Vi skal på en dejlig forårsvandretur omkring Fløng og Hedehusene sidste søndag i april. 
Vi mødes kl 10 på parkeringspladsen ved Fløng skole, som er beliggende Fløng byvej 24, 2640 Hedehusene. Turen – der er tilrettelagt inden for den fortsatte coronatids rammer – er på 10 km, og er fælles for hele gruppen.

På turen får vi at se, hvordan en lille landsby med 7 gårde og egen tusindårig kirke har ligget gemt af vejen, for pludselig, da Holbækmotorvejen bliver anlagt, at dukke op med et kæmpeskilt og egen afkørsel nr. 8, med det resultat at vi nu er ca 8.000 indbyggere, som alle bor i parcel- eller rækkehus og har Høje Taastrups største kommuneskole. Vi kommer endvidere til skov, en grusgrav, et par andre landsbyer, som stadig er landsbyer, og op til den nye bydel ”Nærheden” ved Hedehusene, som kommunen sammen med Realdania er ved at etablere, og som over 5 år efterhånden skal huse ca. 10.000 indbyggere, hvis alt går vel. De første er allerede flyttet ind. På vejen tilbage til Fløng kommer vi forbi det store rekreative område Hedeland, anlagt i nedlagte grusgrave. Her har vi vandret flere gange, og går derfor går hastigt forbi.

Da der fortsat er usikkerhed omkring mulighederne for en efterfølgende frokost på café, har turlederne Lonni og John venligt tilbudt at lægge have til en let servering af sandwiches og drikkevarer. Det foregår umiddelbart efter turen på matriklen Månebakken 16, 2640 Hedehusene.

Der er bindende tilmelding til turen, senest tirsdag 19. april 2021. Prisen for deltagelse med forplejning er 50 kr.


Venlig hilsen

Lonni og John
Turledere
2463 2683
Tilbage til Aktivitetscenteret