Sommervandretur til Svinkløv og Thy Nationalpark

Kom med på sommervandretur til Svinkløv og Thy Nationalpark
Aktivitetsudvalg for vandreture har i samarbejde med Ruby Rejser arrangeret en sommertur for alle de vandreintresserede.

Turen er planlagt den 13. til 18. juni 2021.

Turen arrangeres i samarbejde med Ruby Rejser. Dagsprogram, priser, praktiske oplysninger, tilmeldingsprocedure samt kontaktoplysninger på rejsebureauet, kan findes her Ruby Rejser 

Prisen dækker hotel, helpension og turguide. Herudover skal deltagerne betale for transport til og fra hotellet i Klim. Som tidligere oplyst vil Aktivitetsudvalget for vandring, når gruppens størrelse er kendt, beslutte, om det giver mening at arrangere fælles transport med fly eller bus, eller om der skal ske samkørsel med private biler.

Tilmeldingsfristen er snarrest muligt, eller indtil der ikke er flere ledige pladser. Tilmelding er bindende; og det fulde beløb skal indbetales til Ruby Rejser samtidig med tilmelding. Deltagere, der måtte ønske det, må selv sørge for eventuel afbestillingsforsikring. Turen gennemføres ved mindst 14 tilmeldte deltagere. 

Som det fremgår af programmet, er turen lidt længere end de sædvanlige sommervandreture i Danmark. Den omfatter således fire fulde vandredage (samt en kort vandretur på ankomstdagen) med fem overnatninger.  Den sidste overnatning, tillige med den forudgående middag, tilbydes gratis af Ruby Rejser. Da der kun er en enkelt turleder tilknyttet rejsen, vil der kun blive arrangeret én daglig vandretur.

Der vil være sædvanlig afskedsreception på hotellet forud for den afsluttende middag.
Tilbage til Aktivitetscenteret