Globetrotterne rejse til Grønland

Kom med Globetrotterne på en fantastisk rejse til Grønland i sommeren 2022.
Den 3. august 2022 rejser Globetrotterklubben 12 dage til Grønland sammen med Albatros Travel. Her skal vi bo på et dejligt krydstogtskib.

Der er forhåndsreserveret et begrænset antal pladser, men for at sikre dig at komme, med skal du tilmelde dig senest den 12. april  i år (2021), da turen ifølge rejsebureauet ”går som varmt brød”.

Prisen pr. person er 34.998 kr. 


Rejsen skal bestilles direkte hos Albatros. Læs mere og bestil rejsen her - Husk at skrive 'Globetrotterklubben' i notatet ved tilmelding.


Kort beskrivelse af turen

Vi flyver fra København til Keflavik hvorefter vi går om bord på vores skib som vi bor på under hele turen.
Efter at have krydset Danmarksstrædet mellem Island og Grønland skal vi besøge inuitbosættelserne Tasiilaq og Kulusuk. Længere mod syd krydser vi til Vestgrønland gennem det dramatiske Prins Christians Sund. Langs vestkysten skal vi besøge Nuuk, der er en af verdens mindste hovedstæder, Evighedsfjorden med de stejle fjeldsider og imponerende gletsjere. I Diskobugten skal vi opleve lokal folkedans og se den berømte Eqi-gletsjer. Fra Sermermiut kan vi beundre de imponerende isbjerge på Ilulissat Isfjorden, der er på UNESCO's liste over verdensarv. Turen slutter med sejlads gennem den lange fjord Kangerlussuaq, Togtet foregår i højsommeren med Albatros' dejlige skib, Ocean Atlantic.

Læs mere om skibet her

Detaljeret turbeskrivelse kan læses via dette linkTilbage til Aktivitetscenteret