Kultur og vandrerejse til Sicilien (Italien)

Sommerens store vandretur går til Sicilien i Italien.
Aktivitetsudvalget for vandring, turleder Lene Brøndum og rejsebureauet Viktors Farmor, har i år arrangeret en rejse til Sicilien for Håndværkerforeningens medlemmer.

Indkvartering finder sted på skønne Hotel Jonie, som ligger ved Noto Marina på Siciliens østkyst, blot et stenkast fra badestranden.Pris: 11.975 kr.

Indkvartering: Delt dobbeltværelse (tillæg for enkeltværelse).

Depositum: 2.500 kr. pr. person

Rejsetidspunkt: 2. til 9. april 2022Prisen er inkl. alle udflugter og aktiviteter - Morgenmad og aftensmad - Frokost (picnic) dag 2, 5 og 6 - Fly og overnatning i standardværelser samt transfer fra og til lufthavnen på destinationen.

Programmet for ugen og praktiske oplysninger for turen, finder du HER

Du tilmelder dig ved at skrive til rejsebureauet Viktors Farmor senest fredag 14. januar 2022. Mailen skal sendes til info@viktorsfarmor.dk - skriv i emne-feltet: ”Sicilien 2/4 2204888”

Turen bliver gennemført, hvis der er mindst 15 deltagere.

Turens program har fokus på Siciliens rige natur- og kulturarv, kendskab til lokalbefolkningen og næringslivet. De daglige vandreture er relativt korte, og ligger normalt mellem 5 og 10 km. Såfremt det er et ønske hos deltagerne, vil arrangørerne inden afrejsen drøfte muligheden for at udvide de enkelte dages vandreture.


Vi glæder os til at fylde gode minder i kufferten, når vi sammen skal opleve Siciliens unikke kultur og natur.


Venlig hilsen,

Aktivitetsudvalget for Vandring i HåndværkerforeningenTilbage til Aktivitetscenteret