Tag med Københavnersnuden Holger Dahl på rundtur i Nordhavn inkl. spisning

Kom med på en unik rundvisning i Nordhavn, når arkitekturanmelder Holger Dahl viser os rundt og fortæller om, hvilken by vi bygger i dag, og hvilken betydning forvandlingen har.
Hvad er det for en by vi bygger i dag? Er det en by, kun for de erhvervsaktive? Hvad bidrager alt det nye vi bygger med til byen? Og hvad er det man mister, når man bygger nyt? Hvad forgår der ovre på Refshaleøen og Lynetteholmen?


Alt dette bliver vi klogere på, når vi bliver skal på byvandring, og bliver guidet rundt i Nordhavn, af den anerkendte arkitekturkritikker Københavnersnuden aka. Holger Dahl.

Vi mødes ved Nordhavn station (ved 7/11 butikken) og går igennem tunnelen til Århusgadekvarteret. Vi fortsætter videre over til Nordhavnsområdet. På turen går vi b.la. forbi The Silo og Praksis' silo. Vi skal se Konditaget Lüders og ellers går vi langs vandet, hvor vi kan se over til Lynetteholmen og Refshaleøen. Hvis der er tid tager vi forbi den internationale skole.

Vi slutter gåturen af med en god omgang pizza på Corsa Pizza kl. 19.00. Her får vi serveret chef choice (pizza der serveres løbende til deling ved bordet), inkl. 1 genstand (vin, øl og vand).

Programmet for rundvisningen er foreløbigt, og vil blive opdateret midt august 2021.

Medlemmer af Håndværkerforeningens Aktivitetscenter kan deltage for 200 kr., og du er velkommen til at tage en ledsager med. Her er prisen 300 kr.Der er bindende tilmelding senest den 22. august 2021.

OBS Arrangementet kræver at du er godt gående, og det er en god ide at medbringe lidt vand.

Læs mere om restauranten her


Coronapolitik:
Der er krav om gyldigt coronapas for at deltage i dette arrangement.Tilbage til Aktivitetscenteret