Faglig salon: Klæd dig bedre og mere bæredygtigt

Håndværkerforeningen København og Laugenes Opvisning inviterer til en faglig salon-aften med fokus håndværk, tekstil og bæredygtighed.
Aftenen tager udgangspunkt i bogen Klæd dig bedre, som udkom sidste år. Bogen er skrevet af lektor, ph.d. ved det Kongelige Akademi Else Skjold og modeblogger Johanne Stenstrup, og guider til, hvordan du som forbruger kan skabe en ny og bedre personlig tøjkultur, som samtidig er mere bæredygtig.

I aftenens oplæg taler de to forfattere bogens pointer ind i en debat, hvor de sætter fokus på, hvordan vi som fagpersoner kan medvirke til at skabe et mere bæredygtigt og cirkulært forbrug.

Som deltager er du velkommen til at stille spørgsmål og komme med input til debatten.

Forfatterne vil komme ind på emner, såsom:
  • Hvordan kan vi som fagpersoner og håndværkere kan påvirke forbrugerne og forbruget i en mere bæredygtig retning?
  • Hvilken rolle skal forskningen spille?
  • Hvilke politiske initiativer er på vej?
  • Hvad betyder corona-pandemien for folks måde at indrette deres liv og forbrug på?

Salonen handler overordnet om håndværkerens muligheder og rolle i en mere cirkulær fremtid - hvad enten det er handler om tekstiler, smykker, møbler eller kunsthåndværk.

Deltagerne i aftenens salon er medlemmer af Håndværkerforeningen København samt medlemmer af Skrædderlauget, Buntmagerlauget, Danske Modister og Hattemagere, Sadelmager og Tapetsererlauget og Guldsmedelauget.

Der er bindende tilmelding senest den 12. september 2021. Det er gratis at deltage, men vi opkræver et no show fee på 200 kr.

Er du lagsmedlem og ikke medlem af Håndværkerforeningen, så skal du tilmelde dig ved at sende en mail til jakob@hfk.dk


Håndværkerforeningen byder på et glas vin, øl eller sodavand.


Foto: Lisbeth Holten
Tilbage til Aktivitetscenteret