Julearrangement for hele familien i Dyssegaardens Juletræsplantage

Tag familien med til en festlig juletræshyggedag på Dyssegaarden, og få årets juletræ med hjem.
I år byder Håndværkerforeningen København, Københavns Snedkerlaug og Københavns Murerlaug på julehygge for hele familien i Dyssegårdens stemningsfyldte omgivelser. Her inviterer vi indenfor i vores helt egen lade, der er pyntet til julefest og dufter af alverdens liflige julegodter. Det er de perfekte rammer til at skyde julen godt i gang. 

Dagens program: 
Fælles velkomst i laden kl. 11.30 og fortælling om Dyssegården og deres helt særlige bondegård. Herefter byder vi på gløgg, varm cacao, kaffe, hjemmelavede vafler og æbleskiver. I løbet af dagen, kan familierne, på egen hånd, gå på opdagelse på nissestien, besøge købmandsbutikken, ride på æsel, køre i hestevogn og meget mere. 

Inden turen går hjemad kl. 13.30, ønsker vi alle en glædelig jul med en slikpose til børnene og et juletræ til hver familie.

Læs mere om Dyssegården og julearrangementet her


Medlemmer af Håndværkerforeningens Aktivitetscenter kan købe billet til den festlige juletræshyggedag til 300 kr. for hele familien. En familie består af 2 voksne og op til 3 børn. 

OBS: Når du tilmelder dig på din personlige medlemsprofil, skal du huske at tilføje hver enkelt af de ledsagere af børn og voksne, som du ønsker at tage med, ved at trykke på feltet ”tilføj ledsager”. 


Der er bindende tilmelding senest den 13. december 2021.

Vi glæder os til at julehygge sammen. 


Tilbage til Aktivitetscenteret