Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm og Rasmus Bruun vender tilbage!

"Den korte - Live on Stage 2022" - På Bremen
Savner du også aktuel samfundskritisk politiske satire i din hverdag? - Så tag med Håndværkerforeningen i Bremen Teater, og mød seniorkorrespondenten Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm og nyhedsredaktøren Rasmus Bruun, der sender fra deres legendariske radiostudie, som vi kender fra Den Korte Radioavis på Radio24syv.

Kirsten Birgit og Rasmus Bruun har allerede haft stor succes med de to sceneshow “Det Skide Show” (2018) og senest “Sommeren på Birgitø” (2020), hvor Politiken begejstret skrev: “Provokerende, uhyggeligt dannet og bidsk samfundssatire”, og kaldte showet for “kammerteater med kultpotentiale”.

I Den Korte. Live On Stage 2022 er Kirsten Birgit og Rasmus Bruun klar med et show, der udvikler sig i takt med nyhedsstrømmen. Publikum kan glæde sig til det velkendte univers på scenen, hvor den satiriske duo gør dét, de er bedst til: Dagsaktuel, overlegen politisk satire.

Inden showet mødes vi til medlemshygge i foyeren i Bremen, hvor Håndværkerforeningens Aktivitetscenter byder på en forfriskning og snacks. Vi mødes fra kl. 19.00 og showet starter kl. 20.00

Medlemmer af Håndværkerforeningens Aktivitetscenter kan deltage for 350 kr. og du er velkommen til at tage en ledsager med. Her er prisen 450 kr. Vi har booket et begrænset antal billetter i den bedste kategori på række 2 og 3.

Du kan læse mere om showet her

Coronapolitik:
Vi følger myndighedernes anbefalinger.  


Tilbage til Aktivitetscenteret