En aften på Betty Nansen

Kom med når Håndværkerforeningen og Betty Nansen Teatret byder på omvisning, og anmelderrost komedie, på det ikoniske gamle teater.

I efteråret 2021 gennemgik Betty Nansen Teatret på Frederiksberg en renovering, der førte "Den smukke gamle dame" tilbage til den oprindelige stil. Ombygningen forskønnede teatrets facade med respekt for det historiske. Blandt andet gennem genetablering af en parisisk inspireret balkon med i alt ti søjler og et rækværk af støbejern.

Betty Nansens produktionsleder ved alt om byggeprocessen, om de forhindringer som opstod undervejs, og om de forbedringer som de er mest stolte over,. Det har han lovet at dele med os.

Efter omvisningen byder Håndværkerforeningen på forfriskninger og snacks, som kan nydes i det nyrenoverede foyerområde eller på den smukke nye terrasse med udsigt over Frederiksberg Allé i forårsklæder.

Kl. 20.00 fortsætter aftenens program med Line Knutzons anmelderroste komedie Livstidsgæsterne.

Livstidsgæsterne er instrueret af Betty Nansens kunstneriske leder Elisa Kragerup. Forestillingen havde premiere i september 2020, hvor den spillede for fulde huse. På utallige opfordringer genopsættes den i foråret 2022 og vi har sikret os rigtig gode pladser på de forreste rækker på balkonen.

Tag en ven, veninde, skolekammerat eller andet godtfolk under armen, og gå ikke glip af det gode grin, der vil være på alles læber til foråret.

Pris for både omvisning, velkomstdrink, snacks og forestilling:
Medlemmer af Håndværkerforeningen 300 kr.
Medlemmers ledsagere 350 kr.
Vi gør opmærksom på ,at billetkøb er bindende. 


Her kan du læse meget mere: Betty skal ombygges & Livstidsgæsterne 

Vi glæder os til at nørde håndværk i nostalgisk byggestil, og få et godt grin sammen med jer. Tilbage til Aktivitetscenteret