Strik og Drik med Lærke Bagger, Gry Jexen og Christine Feldthaus

Tag dit strikketøj med til en aften med latter, alvor og sandfærdige anekdoter, når Danmarks sjoveste livsstilsekspert Christine Feldthaus sammen med strikkeikonet Lærke Bagger og forfatter Gry Jexen inviterer til en garn-teret fantastisk aften på Bremen.
De tre værter vender det levede liv med et glimt i øjet, klogskab og højt humør, kårer aftenens mest fejlbehæftede strikketøj, snakker om bøgerne og skyller det hele ned med hvidvin.

Aftenens værter
Livsstilsekspert Christine Feldthaus er kendt for, kærligt og med blink i øjet, at give lattervækkende og af og til tåkrummende eksempler på danskernes livsstil, som man ofte nikker genkendende til.

Strikdesigner Lærke Bagger er kendetegnet ved at udfordre de klassiske strikteknikker kombineret med stærke farver og utraditionelle sammensætninger af materialer. Hendes bog Strik har ligget på bestsellerlisterne fra før udgivelsen.

Gry Jexen er historiker og forfatteren bag bestselleren Kvinde Kend Din Historie spejl dig i fortiden, der udkom i maj 2021.

De tre damers show bliver typisk meget hurtigt udsolgt, men vi har sikret os et antal billetter og fået Bremen teater til at reservere et område til Håndværkerforeningens medlemmer.

Forvent humor og uhøjtidelige toner, medbring dit strikkeprojekt, så sørger vi for hvidvinen og garanterer en sjov aften, når strikkepinde mødes.

Pris inkl. hvidvin:
Medlemmer af Håndværkerforeningens 200 kr.
Medlemmers ledsagere 250 kr. - Du er velkommen til at tage tre andre garnentusiaster fra strikkeklubben med. (Vi gør opmærksom på at billetkøb er bindende). 

Vi glæder os til at strikkenørde og få et godt grin sammen med jer.


Tilbage til Aktivitetscenteret