Premiere: Døden på Nilen

Kom med ind i mørket og glem alt om det danske grå vintervejr. Det bliver gådefuldt og mystisk!

Den excentriske mesterdetektiv Hercule Poirot får afbrudt sin ferie på en glamourøs floddamper på Nilen, da en ung arving bliver fundet myrdet. Scenen er sat i et episk landskab og de rejsende er fra overklassen - kosmopolitisk og ulastelig klædt. Men under den polerede overflade lurer jalousi besiddertrang og uhæmmet lidenskab. Snart viser det sig, at mordet kun er begyndelsen på et jetset i frit fald.

Se filmens trailer: HER

Døden på Nilen er baseret på Agatha Christies roman fra 1937 og opfølger til publikumssuccesen Mordet i Orientekspressen. Med den klassiske Who-dun-it-genre fører mesterdetektiven os gennem flere og flere mistænkelige spor, hvor vi får lov til at gætte med helt frem til den sidste chokerende afsløring.

Håndværkerforeningen sørger for, at du og din ledsager bliver forsynet med biffens tro følgesvende; sodavand, popcorn og forventningens glæde. Ankomst fra kl. 18 og filmen starter 18.30 Det bliver en gådefuld og mystisk aften, du ikke skal gå glip af!

Pris (inkl. popcorn og sodavand): Din medlemspris er 80 kr. og din ledsager kan du forkæle med en billet til samme fordelagtige pris.

Vi gør opmærksom på at billetkøb er bindende.

Coronapolitik:
Vi følger myndighedernes anbefalinger.


Tilbage til Aktivitetscenteret