Den kæmpe store pære - en magisk familieforestilling

Tag familien med i teatret, når vi sammen skal ind og opleve teatermagien, den kæmpestore pære. 
Tag hele familien under armen en søndag eftermiddag i november. Læn jer tilbage og oplev teatermagien, når den kæmpestore pære vokser frem for øjnene af små som store i Jakob Martin Strids elskede eventyr.


Om forestillingen
Velkommen til Solby. Her ånder alt fred og ro, indtil Sebastian og Mitcho fisker en flaskepost op af vandet. I flasken finder de et brev fra JB, Solbys borgmester, der er forsvundet. De finder også et mystisk frø, som de planter i haven. Inden længe befinder de sig midt på det åbne hav om bord på den kæmpestore pære på vej mod Den mystiske ø. På deres færd møder de sabelsvingende pirater, en frygtindgydende sødrage og uhyggelige spøgelser – mange farer, der måske viser sig ikke at være så farlige alligevel.

Jakob Martin Strids farverige, fantasifulde og vanvittige univers er befolket af mindst lige så farverige og fantasifulde karakterer. Strids fabulerende, tegnede fortællinger begejstrer børn og deres forældre og er blevet fast inventar i bogreolerne på børneværelser landet over.

Den utrolige historie om den kæmpestore pære er en legende og humoristisk forestilling med fængende musik og sange, som allerede nu kan høres på din foretrukne musiktjeneste.

For børn og barnlige sjæle


Medlemmer af Håndværkerforeningens Aktivitetscenter kan købe billetter til 250 kr. for voksne og 150 kr. for børn under 18 år, så inviter endelig familien med.

Der er bindende tilmelding senest den 27. september 2022
.
OBS. Anbefales fra 5 år.Tilbage til Aktivitetscenteret