Oplev "det nye" Designmuseum Danmark & oplæg af direktør Anne-Louise Sommer

Tag med os til genåbning af Designmuseum Danmark, og få et unikt oplæg fra museumsdirektør Anne-Louise Sommer, der fortæller os om alle de spændende processer museet har været igennem, de seneste 2 år hvor det er blevet restaureret. Så er du, ligesom os, vild med godt håndværk og dansk design – må du ikke gå glip af dette arrangement!
Håndværk og design hænger uløseligt sammen. Derfor har der altid været et tæt bånd mellem Håndværkerforeningen og Designmuseum Danmark. Og netop Design Museum Danmark har de seneste 2 år været i gang med en gennemgribende restaurering. Her er der blevet brugt gamle og nye moderne teknikker til at udføre arbejdet.

Vi elsker når håndværket bliver brugt til at bevare og vedligeholde smukke bygninger, og derfor er vi selvfølgelige MEGET nysgerrige, og vil bestemt ikke gå glip af, at se, hvordan det hele ser ud.

Derfor har vi arrangeret et besøg for Håndværkerforeningens medlemmer.

Museumsdirektør Anne-Louise Sommer byder os velkommen med et oplæg omkring de tanker og overvejelser et så stort arbejde kræver - hele processen muset har været igennem, og hvilke håndværk der er blevet brugt til at kunne udføre en så gennemgribende restaurering.

Inden /efter oplægget byder vi på et glas, og når vi har hygget og snakket sammen, er der mulighed for selv at gå på opdagelse – se dansk design når det er bedst og smukt udførte håndværk.


Magasinet MESTER har allerede besøgt museet, og skriver i september måned en artikel om hele processen. Du kan læse artiklen her


Arrangementet finder sted torsdag den 3.november 2022 kl. 17.00. Der er bindende tilmelding sendt den 20. oktober.

Pris inkl. entré:
Medlemmer af Håndværkerforeningen 80 kr.
Medlemmers ledsagere 150 kr.

Praktisk information:
Vi mødes i entreen kl. 17.00 og går samlet ind i museets festsal, hvor oplægget med Anne-Louise Sommer finder sted. Efterfølgende vil der være en lille forfriskning, inden vi går rundt i udstillingen på egen hånd. 

Arrangementet er for alle, der er vilde med godt håndværk og godt dansk design - og hvem af alle vores medlemmer er ikke det?


Tilbage til Aktivitetscenteret