Laugenes Opvisning 2022 kl. 18.00

Se skræddersyet håndværk, når buntmagere, skræddere, guldsmede, sadelmagere og en handskemager vise, det de er bedst til. Laugenes opvisning foregår i Moltkes Palæ - en smuk oplevelse du ikke må gå glip af. 
Oplev dansk håndværk når det er bedst!

For 12. gang er Skrædderlauget, Guldsmedelauget og Håndværkerforeningen København glade for at kunne invitere til en eftermiddag i perfektionismens tegn. Det sker ved Laugenes Opvisning hvor man får en unik mulighed for at komme tæt på et fornemt udvalg af dansk beklædningshåndværk og smykkekunst.

Her vil buntmagere, skræddere, guldsmede, hattemagere og modister, sadelmagere og en handskemager vise, det de er bedst til – nemlig individuelt designet, tilskåret, tilrettet og syet tøj, pelsværk, handsker, hatte, bælter, tasker og håndlavede smykker.

Én ting er sikkert; verden ser sjældent ud som den lige gjorde. Vi kan ikke være sikre på, hvad der venter os forude – men vi kan være sikre på forandringer.

Alt det vi har oplevet igennem den seneste tid bevirker, at nogen har brug for at kigge fremad og omfavner friheden til at opleve og rejse igen, andre har brug for at se tilbage og finde tryghed i det nære og kendte.

Trods forandringer, vil ”Det gode håndværk” altid bestå. En buket af Danmarks bedste håndværkere vil med stolthed, præsentere deres håndværksmæssige kunnen til Laugenes Opvisning 2022. Ved Laugenes Opvisning 2022, vil denne kommende generation af talentfulde håndværkere fra EUC SYD Beklædning, Next Guld og sølvsmede, Next Frisørskolen og Tekstilformidleruddannelsen fremvise deres håndværk.

Laugenes Opvisningen 2022 vil byde på et overflødighedshorn fra ”håndens arbejde”, hvor temaet er ”No Restrictions”.Køb billet til showet kl. 18.00

Helt eksklusivt har Håndværkerforeningen sikret sig et begrænset antal billetter til showet kl. 18.00. 

Prisen er 230 kr./stk. inkl. et glas velkomstbobler, kanapeer, øl/vand/vin . Det er muligt at købe 2 stk. billetter pr. medlem, og der er bindende tilmelding.

Det er også muligt at købe billetter til showet kl. 15.30 via Billetto


Tilbage til Aktivitetscenteret