Foredrag med urmager Christian Lass "hjemme" hos os

Vi åbner op i Håndværkerforeningens Saloner, og glæder os til et unikt foredrag med Christian Lass, der er en af verdens mest anerkendte urmagere.  
Christian Lass brænder for hver eneste detalje, når han fremstiller sine unikke ure. Han beskriver selv sit arbejde som ”kærlighed til hver detalje”.

Christians passion for ure har blandt andet ført ham til Schweiz, hvor han i næsten 10 år arbejdede som chefurmager på Patek Philippe museet i Geneve. I dag fremstiller Christian sammen med sin kone Hanne armbåndsure til samlere over hele verden.

Vi har inviteret Christian til at holde foredrag om sit elskede håndværk, og om deres rejse fra livet i Geneve til et liv med eget værksted på Sydfyn. Kom med ind i en verden af mikroskopisk høj præcision og en brændende passion for håndværk.


Medlemmer af Håndværkerforeningens Aktivitetscenter deltager gratis, og du er velkommen til at tage en ledsager med her er prisen 50 kr.

Vi sørger for en let forfriskning. Ved udeblivelse opkræver vi et no-show beløb på 150 kr.


Vi åbner dørene kl. 19:00, og foredraget starter kl. 19.15. Der vil være en pause og du har løbende mulighed for at stille spørgsmål.

Deadline for tilmelding den 6. marts 2023, og der er bindende tilmelding.


Vi glæder os til at se dig til et u(r)forglemmeligt foredrag.


Tilbage til Aktivitetscenteret