Arkitekturbyvandring langs Københavns Havn

Det er ikke hvert år, at København har titlen som verdens arkitekturhovedstad. Derfor må vi ud på en byvandring og opleve smukke København fra en anden vinkel.
Kom med på en arkitekturbyvandring langs Københavns Havn, og hør om bæredygtigt byggeri, sociale byrum og Københavns udvikling - primært gennem de seneste 30 år, når guiderne fra Cph:cool viser os rundt.

Vi mødes foran SEB’s tidligere hovedkontor (Bernstorffsgade 50), designet af Lundgaard og Tranberg. Det markerer starten på bylandskabet, Bymilen, der kommer til at strække sig ud mod det nye IKEA.

Herfra bevæger vi os videre til Bølgen, BLOX og Den Sorte Diamant, hvor der er toiletpause og mulighed for at købe en kop kaffe. Vi fortsætter over Slotsholmen mod Børsen og den ikoniske Knippelsbro, for at se nærmere på den DGNB certificerede bygning Ørkenfortet (B&W’s gamle administrationsbygning) og dens transformation.

Turen går videre langs kajen, og vi slutter ved Inderhavnsbroen, efter at have set på det svanemærket byggeri ved Krøyers Plads og bl.a. hørt om Papirøens forvandling.


Medlemmer af Håndværkerforeningens Aktivitetscenter kan deltage for 100 kr. og man er velkommen til at tage en ledsager med. Her er prisen 200 kr. Bindende tilmelding.


Praktisk information:
Mødested: Ved foden til bakken op mod Bymilen ved SEB huset, Bernstorffsgade 50. kl. 17.00
Varighed: 2-2,5 timer
Længde: Ca 3 km. Vi går i roligt tempo og tager os god tid ved bygningsværkerne. Arrangementet kræver at du er godt gående.
Påklædning efter vejret, en flaske vand og godt humør.

Læs mere om Cph:cool her

Vi glæder os til en god oplevelse sammen.


Tilbage til Aktivitetscenteret