Kom-Som-Du-Er

I den første udgave af Kom-Som-Du-Er i 2019 får vi besøg af Jan Falk Rasmussen, der er pensioneret embedsmand fra Skatteministeriet. Der er ingen tilmelding. Du møder bare op, som du er :-)
Hvordan rydder man op, når ens minister er blevet beskyldt for kreativ bogføring, og tvunget til at gå af? Det ved Jan Falk Rasmussen, der i 39 år har været ansat i Skatteministeriet. Jan har prøvet lidt af hvert i sin tid som embedsmand - han har blandt andet arbejdet med ejendomsvurderinger, EU-politik, og så har han været i afdelingen for statistik, hvor konsekvenserne af de forskellige skatteudspil er blevet beregnet – med håndkraft.

Mandag den 21. januar kl. 18.30 er Jan Falk Rasmussen gæst i årets første Kom-Som-Du-Er i Laugshuset på Nørre Allé, og du kan glæde dig til en aften fyldt med spændende anekdoter.

Som altid tilberedes aftenens menu af de engagerede frivillige kræfter, og efter maden venter æresoldermand, konditormester Erik Andersens kage, kreeret til ære for aftenens gæst.

Efter Jan Falk Rasmussen foredrag bliver der trukket lod om præmierne i aftenens kinesiske lotteri. Og ved flygelet vil huspianist Allan Steen som vanlig underholde og bidrage til den fornøjelige stemning.

Der er ingen tilmelding. Du møder bare op, som du er :-)

Det koster 100 kr. inkl. dagens menu, som betales ved indgangen. Drikkevarer kan købes til rimelige priser (husk kontanter).
Tilbage til Aktivitetscenteret