SoMe management og kreation - (step 1)

Anvender du sociale medier til din virksomhed, og ønsker du at dygtiggøre dig i at tage billeder og lave reels? Nu har du muligheden for at deltage i en eller flere workshops 3 tirsdage i træk.
Workshop- step 1
Har din virksomhed en profil på de sociale medier, og har brug for hjælp til hvordan du kommer godt i gang med at poste billeder og videoer (reels)? Så skal du deltage i denne workshop, step 1, hvor du vil lære de grundlæggende principper og få en praktisk gennemgang af SoMe teknikker, og få et indblik i hvilke Sociale Medier, man med fordel kan være på, i forhold til ens målgruppe

I det første trin lærer du grundlæggende teknikker til at tage gode billeder og sammensætte en reel (kort video) på din telefon.

Medbring:
- Opladet smartphone
- Download Lightroom på din telefon (Den gratis version)
- Download Instagram på din telefon (Denne er gratis)
- To mindre artefakter du har lavet - eks. en færdigsmedet ring og en ikke færdigsmedet ring (vi skal nemlig lave en forvandlingsreel)


Praktisk information
Vi mødes i salonerne (Bestyrelseslokalet) i Moltkes Palæ tirsdag den 30. maj kl. 18.30- ca. 21.00.

Fra kl. 18.30-19 sørger vi for lidt at spise og drikke.

Læs mere, og tilmeld dig step 2 her og step 3 her.

Det koster 250 kr. at deltage i workshoppen og der er et begrænset antal pladser. Vi gør opmærksom på at der er bindende tilmelding.


Om Amalie Norstef

Vi har booket Amalie Norstef , Content Specialist for Nestlé Norden, og ejer af Norstef Productions, til at undervise os i SoMe og Content produktion (at skabe materiale i billeder og video). Vi har planlagt tre workshops, der er delt op i tre trin - fra det grundlæggende, til det avancerede og til det professionelle niveau. Hvert trin varer 1,5-2 timer og vil give dig øget bevidsthed om mulighederne i den virtuelle verden.

Amalie har en bachelorgrad i Kommunikation og Digitale Medier fra Aalborg Universitet samt en kandidatgrad i Politisk Kommunikation og Ledelse fra CBS. Hun er selvudlært foto- og videograf.
Hun arbejder til dagligt som Content Specialist for Nestlé Norden, og driver virksomheden Norstef Productions.

Vi glæder os til at se dig og dine sociale medier nå til et nyt niveau.


Tilbage til Aktivitetscenteret