Design i det offentlige rum? En anderledes byvandring inkl. spisning

Tag med på en spændende byvandring, der undersøger byens design i ’rummene’ mellem bygningerne i den historiske bydel Frederiksstaden.

Vi er omgivet af design i hverdagen, og måske bemærker du ikke altid de unikke og smukke ting som vi befinder os i?

Byrumsdesign har en helt konkret funktion: Det skal sikre, at vi når fra A til B på en overskuelig og sikker måde. Det fortæller hvor vi kan finde hvad, og ’nudger’ vores adfærd – og som alt design, har det også en æstetisk dimension, der tilføjer stemning og identitet til byens rum.


På denne byvandring bevæger vi os rundt i Frederiksstaden, og kigger på alt fra byens gulv til byens lys. Vi bliver ledsaget af Designmuseum Danmarks guider, og ser nærmere på de mange ikoniske designs, der er så integreret en del af byen, at man nogle gange glemmer, at det faktisk er design.

F.eks. kloakdækslet, københavnerfortovet med chaussestensbåndet i midten og københavnerlampen, der hænger over byens gader.


Vandringen starter ved Designmuseum Danmark, fortsætter forbi Marmorkirken og Sankt Annæ Plads, videre til Kongens Nytorv og afslutter en god tur "hjemme" hos os selv i Palæet, med en sandwich og lidt koldt at drikke.


Byvandringen foregår til fods, derfor kræver dette arrangement at du er godt gående. Turen gennemføres i alt slags vejr, så husk regntøj, vand, godt fodtøj og dit gode humør.


Medlemmer af Håndværkerforeningens Aktivitetscenter kan deltage for 75 kr. Du er velkommen til at tage en ledsager med her er prisen 175 kr.


Bindende tilmelding senest den 13. september 2023.


Foto - Pernille Klemp


Tilbage til Aktivitetscenteret