Copenhagen Light Festival

Tag med på en eksklusiv guidet tur og oplev Copenhagen Light Festival.

Vi har nu mulighed for, at invitere på en eksklusiv guidet gåtur gennem København i forbindelse med Copenhagen Light Festival. Turen er specielt designet til Håndværkerforeningens medlemmer, og vores guide vil være arkitekt og lysdesigner Jesper Ravn, fra Gottlieb Paludan Architects.

Det koster 100 kr. for medlemmer og 200 kr. for ikke-medlemmer. Prisen inkluderer et glas hos en af værterne for installationerne.

Vi har et begrænset antal pladser, og der er bindende tilmelding.

Yderligere information mødested og turplan oplyses i starten af det nye år

Husk varmt tøj! 

Om Copenhagen Light Festival
Copenhagen Light Festival inviterer borgere og gæster til at opleve byen og havnen i et nyt lys i form af en række lysinstallationer og -events mellem 1. – 24. februar. Festivalens har både lokalt og internationalt tilsnit og har som mål er at fremme og fremvise vores regions ekspertise indenfor lyskunst og -design.

Alle festivalens op mod 40-45 lysinstallationer er offentligt tilgængelige og hovedparten er gratis og synlige fra gader og stræder.

Copenhagen Light Festival er et tilbud til den kulturelt interesserede og børnefamilien til at bruge byen i den kolde, rolige vintermåned – til at opleve byens poetiske mørke, se på lysinstallationerne til vands, fods eller på cykel og måske afslutte turen med en kop at varme sig på.

Udover lysinstallationerne omfatte Copenhagen Light Festival workshops, seminarer samt guidede ture i kanalbåde båd, til fods og på cykel.


Hold dig opdateret på www.copenhagenlightfestival.org 

Fotograf: Mathias Peter Christian
Kunstner: Catja ThystrupTilbage til Aktivitetscenteret