Vildtaften Hotel Frederiksdal

Vildtaften med god mad og vinsmagning

Igen i år er der mulighed for at deltage i en vildtaften på Hotel Frederiksdal, Frederiksdalsvej 360, Kongens Lyngby. Døren slås op den 2.november 2018 kl 18,30.

Aftenens program

Velkomst med snacks
3 små forretter efter køkkenchefens valg serveres på tallerken
Stor vildtbuffet
Vores efterhånden berømte oste- og dessertbuffet


På vildtbuffeten finder du

  • Et stort udvalg af hele stege og fuglevildt, som vores kokke trancherer og flamberer
  • Forskellige salater baseret på sæsonens bedste råvarer
  • Tilbehør, saucer og alt det bedste fra skoven omkring os
  • Hjemmebagt brød og pisket brunet smør

Oste- og dessertbuffeten byder på

  • 20 forskellige oste med garniture og hjemmelavede knækbrød
  • Udvalg af hjemmelavede kager
  • Flamberede pandekager med hjemmelavet vaniljeis
  • ”Isbar” med 3 slags hjemmelavet iscreme og sorbet
  • Chokoladebrud
  • Frederiksdals Romkugler og Ragusa

Pris pr. person inkl. vinmenu under middagen 898,00 kr. For medlemmer af den tidligere vinklub er der en rabat pr person på kr. 248,00, der krediteres af sekretariatet.  

Der er mulighed for at overnatte på hotellet til en særpris for medlemmer på kr 750 for et dobbeltværelse og kr 650 for et enkeltværelse. Ønskes overnatning på hotel bedes I bestille direkte til hotellet på telefon nr 4585 4333  og oplyse samt oplyse reservations nr. 1104393. 

Nov 2

Sted: Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference
Frederiksdalsvej 360, 2800 Kongens Lyngby

Tidspunkt: 02-11-2018 18:30


Få ledige pladser!

Tilmeld dig