Bridge

Pga corona-situationen holder bridgeholdet pause i efteråret 2020. Vi forventer at aktiviteten starter igen til januar.

Vi spiller hver tirsdag fra kl. 19 til ca. 22.30 fra 1. september til udgangen af april.

Vi benytter festsalen i Håndværkerforeningens Plejehjem i Håndværkerhaven tæt på Emdrup station. Der er særdeles gode parkeringsmuligheder og adgang for handicappede.

Som medlem af Håndværkerforeningen er deltagergebyret kun 420 kr. pr. halvår. Er du også medlem af Dansk Bridgeforbund er det årlige medlemskab 290 kr. billigere.

Ved medlemskab af Dansk Bridgeforbund har du mulighed for at deltage i turneringer i både ind- og udland og på bridgerejser.

Er du ikke medlem af Håndværkerforeningen, kan du blive medlem af Håndværkerforeningens Venner, hvilket pt. koster 850 kr. om året.

Vi forudsætter, at du kan spille bridge på et rimeligt niveau, dvs. kan de alm. meldinger. Der er ikke undervisning i klubben.

Vi ser meget gerne nye medlemmer. Kommer du med en makker kan I begynde med det samme, men ellers vil vi gøre os anstrengelser for sammen med dig at finde en fast makker hurtigst muligt. Indtil vi har fundet en fast makker, vil du have mulighed for at lære klubben at kende som suppleant for medlemmer, der er på ferie, syge eller på anden måde har forfald. Det skal du ikke betale for.

For tilmelding eller yderligere oplysninger kan der ske henvendelse til formanden Jette Vorstrup, mob. 21372273 eller turneringsleder Kurt Olsen på tlf. 4144 1821.