Dans

Har du lyst til at gå til dans, hvor der samtidig lægges stor vægt på hyggeligt samvær? Vi danser hver anden mandag fra september til april.

På en typisk danseaften starter vi med lidt undervisning, der lægger vægt på det grundlæggende i standard- og latindansene.

Vi starter kl. 18, og omkring kl. 19 holder vi spisepause en halv times tid. Efter maden fortsætter vi med danseundervisning, herunder lancier. Efter en drikke- og pustepause danser vi videre med vore danse serier. Når klokken bliver ca. 21 slutter vi af med en godnatvals.

Danseinstruktør Jørgen Körner og hans partner Ulla vil lede os gennem diverse standard og latin danse, men vægten bliver lagt på Lancier samt på det hyggelige og sociale samvær.

På de almindelige danseaftner betales for smørrebrød og drikkevarer. Vi bestræber på at holde uændrede lave priser, og samme standard på smørrebrød, som i den forgangne sæson. dvs. kr. 25,00 pr. stk. uspecificeret “Lille Luksus”. Smørrebrød bestilles forud på fremlagte lister i danselokalet.

Det koster 1.000 kr. pr. par for en fuld sæson. Betalingen opkræves halvårligt, og det er kun muligt at tilmelde sig som par (forudsætter, at din dansepartner er  ægtefællemedlem af Aktivitetscenteret).

Dansekalenderen for sæson 2018/2019 ser således ud
Mandag den 24. september
Mandag den 8.oktober
Mandag den 22. oktober
Mandag den 12. november
Mandag den 26. november
Mandag den 10. december
Mandag den 14. januar
Mandag den 28. januar
Mandag den 11. februar
Mandag den 25. februar
Mandag den 11. marts
Mandag den 25. marts
Mandag den 8. april
Er I forhindret i at deltage i en undervisnings gang, bedes I melde afbud til danseansvarlig Leif Jakobsen senest fredagen forinden danseaftenen af hensyn til bestilling af mad. Ved udeblivelse uden afbud, vil I blive opkræv for forplejning.

Vil I være med?

Kontakt Leif L. Jakobsen på tlf. 4717 2414.