Dans

Vi danser i efteråret 2021 fra den 27. september til den 2. december.

På en typisk danseaften starter vi med lidt undervisning, der lægger vægt på det grundlæggende i standard- og latindansene.

Vi danser hver anden mandag (den 2. og 4. mandag i måneden) fra 19-21, og undervejs holder vi en pause, hvor vi læsker ganen. Efter drikke- og pustepausen danser vi videre med vores serier. Når klokken bliver ca. 21 slutter vi af med en godnatvals.

Danseinstruktør Jørgen Körner og hans partner Ulla vil lede os gennem diverse standard og latin danse, men vægten bliver lagt på Lancier samt på det hyggelige og sociale samvær.

På de almindelige danseaftner betales for drikkevarer.

Det koster 1.000 kr. pr. par for en fuld sæson. Betalingen opkræves halvårligt, og det er kun muligt at tilmelde sig som par (forudsætter, at din dansepartner er  ægtefællemedlem af Aktivitetscenteret).

Er I forhindret i at deltage i en undervisnings gang, bedes I melde afbud til danseansvarlig Leif Jakobsen senest fredagen forinden danseaftenen.

Vil I være med?

Som medlem af Håndværkerforeningens Aktivitetscenter kan du tilmelde dig til en gratis prøveaften (husk I skal være et par). I skal dog betale for spisning.

Tilmelding til en gratis prøveaften skal ske via Aktivitetscenteret senest om torsdagen forud for danseaftenen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Leif L. Jakobsen på tlf. 4717 2414.