Dans

Har du lyst til at gå til dans, hvor der samtidig lægges stor vægt på hyggeligt samvær? Vi danser hver anden mandag fra september til april.

På en typisk danseaften starter vi med lidt undervisning, der lægger vægt på det grundlæggende i standard- og latindansene.

Vi starter kl. 18, og omkring kl. 19 holder vi spisepause en halv times tid. Efter maden fortsætter vi med danseundervisning, herunder lancier. Efter en drikke- og pustepause danser vi videre med vore danse serier. Når klokken bliver ca. 21 slutter vi af med en godnatvals.

Danseinstruktør Jørgen Körner og hans partner Ulla vil lede os gennem diverse standard og latin danse, men vægten bliver lagt på Lancier samt på det hyggelige og sociale samvær.

På de almindelige danseaftner betales for smørrebrød og drikkevarer. Vi bestræber på at holde uændrede lave priser, og samme standard på smørrebrød, som i den forgangne sæson. dvs. kr. 25,00 pr. stk. uspecificeret “Lille Luksus”. Smørrebrød bestilles forud på fremlagte lister i danselokalet.

Det koster 1.000 kr. pr. par for en fuld sæson. Betalingen opkræves halvårligt, og det er kun muligt at tilmelde sig som par (forudsætter, at din dansepartner er  ægtefællemedlem af Aktivitetscenteret).

 

Dansekalenderen 1. halvår 2020:

13. januar, Danseaften med undervisning, standard, latin og lancier.

27. januar, Danseaften med undervisning, standard, latin og lancier.

10. februar, Danseaften med undervisning, standard, latin og lancier.

24. februar, Danseaften med undervisning, standard, latin og lancier.

9. marts, Danseaften med undervisning, standard, latin og lancier.

23. marts, Danseafslutning for sæsonen 2019-2020.

 

Er I forhindret i at deltage i en undervisnings gang, bedes I melde afbud til danseansvarlig Leif Jakobsen senest fredagen forinden danseaftenen af hensyn til bestilling af mad. Ved udeblivelse uden afbud, vil I blive opkræv for forplejning.

Vil I være med?

Som medlem af Håndværkerforeningens Aktivitetscenter kan du tilmelde dig til en gratis prøveaften (husk I skal være et par). I skal dog betale for spisning.

Tilmelding til en gratis prøveaften skal ske via Aktivitetscenteret senest om torsdagen forud for danseaftenen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Leif L. Jakobsen på tlf. 4717 2414.