DET GODE SELSKAB Hvam & Øgendahl

Tilmeld dig her

Der er garanti for en hylende sjov aften, når Håndværkerforeningen inviterer til stand up med Frank Hvam og Mick Øgendahl.

Selv siger de om deres nye turné:

Frank: ”Vi hygger os rigtig godt i hinandens selskab. Vi er begge mænd, hvide, heteroseksuelle og født på landet – det giver faktisk en del at snakke om.. og en del at være bange for..”

Mick: ”Frank prøver at sige noget klogt, mens jeg mere koncentrerer mig om at være sjov. På den måde supplerer vi hinanden godt.

Sammen vil de bringe danskerne godt ind i foråret 2019.

Mick: ”Gå med åbent sind ind til denne specielle cocktail, hvor der både bliver skudt med bazooka og kastet med knaldperler. En show hvor man skal regne med at have ekstra bukser med… -eller acceptere at sidde i voksen-ble. Kort sagt: Det bliver pisse sjovt”.

Frank supplerer: ”ja det gør så!

Showet er stort et udsolgt, men vi har sikret os et begrænset antal billetter til kategori A. Medlemmer af Håndværkerforeningens Aktivitetscenter kan købe en billet til medlemspris på 300 kr. Det er muligt at tage en ledsager med til 420 kr.

Showet starter kl. 21.30. Til de der har lyst, byder Håndværkerforeningen på et glas forinden showet – mere information herom følger.

Flere spændende aktiviteter

Der er ingen kommende aktiviteter i denne kategori.
Dec 13
Kat på et varmt bliktag - Teaterforstilling
Big Daddy har fødselsdag og har inviteret børn og børnebørn til fest. Han ved ikke, at han praktisk...
Læs mere
Dec 17
Kom-Som-Du-Er julearrangement
Velkommen til den store julemiddag, hvor vi har inviteret sopranen Illa Swainson til at synge. 
Læs mere