Bliv medlem

Ansøg om medlemskab
Med et medlemskab af Håndværkerforeningen bliver du en del af det største tværfaglige erhvervsnetværk i Hovedstaden. Foreningens knapt 2.500 medlemmer er ejere og ledere af små og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af erhverv.

Det får du ud af et medlemskab i Håndværkerforeningen København

Fælles ideologi

Fysiske rammer

Aktivitetscenter

Fælles ideologi

Vi har et fælles udgangspunkt i arbejdet og tankegangen som mester, ejerleder, iværksætter eller erhvervsdrivende. Vi har faglig stolthed, og vi arbejder for at højne anerkendelsen af vores fag, og få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse, og som medlem støtter du op om den årlige medaljeuddeling på Københavns Rådhus.

Vi kæmper for det lokale erhvervsliv, og arbejder for at sikre en erhvervsvenlig hovedstad.

Læs om vores erhvervspolitiske arbejde her

Magasinet MESTER

Fem gange om året modtager du Håndværkerforeningens magasin MESTER.

I MESTER har vi fokus på godt håndværk i Hovedstaden, og vi sætter bogstaveligt talt håndværket i et andet lys. Ikke fordi vi gør det til noget andet end det er, men fordi vi kigger folk i øjnene, ser ilden og passionen for at være håndværker, drive virksomhed, give sit fag videre. Samtidig har vi fokus på det konkrete produkt; hvordan det bliver til, dets værdi for forbrugeren, og dets betydning for samfundet.

Læs de seneste numre online

 

Fysiske rammer

Lejeboliger

Som medlem kan du blive skrevet på venteliste til en af Fonden Alderstrøsts over 600 boliglejemål i København. Lejlighederne spænder fra små, billige lejligheder i Emdrup til større, moderne lejligheder på Nørre Allé og Bispebjerg Bakke.

Læs mere

Aktivitetscenter

Håndværkerforeningen byder hver måned på et væld af arrangementer og aktiviteter, som du i kraft af dit medlemsskab har mulighed for, at deltage i.

Er du vild med vin, gourmetmad, jazz, eller vandreture? Eller ønsker du at møde ligesindende håndværksmestre til tværfaglige seminarer og kurser? Der er helt sikkert også noget for dig.

Kig ind her

Ansøg om medlemskab

For at blive optaget i Håndværkerforeningen København skal du enten drive din egen virksomhed eller være ledende medarbejder i en virksomhed tilknyttet håndværket.

Det er en forudsætning, at din virksomheden er tilsluttet en arbejdsgiverforening eller laug, såfremt en sådan eksisterer for den pågældende branche.

Du kan læse Håndværkerforeningens vedtægter her