Om Håndværkerforeningen

Ansøg om medlemskab
Foreningens knapt 2.500 medlemmer er ejere og ledere af små og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af erhverv. Herudover er der tilsluttet 37 laug og brancheorganisationer.

Et medlemskab af Håndværkerforeningen København er et supplement til medlemskabet i dit faglige laug, fordi du gennem Håndværkerforeningen bliver en del af det største tværfaglige netværk i hovedstaden.

Ud over at varetage de erhvervsdrivendes politiske interesser overfor hovedstadens kommuner tilbyder foreningen også både tværfaglige, erhvervspolitiske og sociale aktiviteter.

Vi fejrer årets medaljemodtagere, ved at sætte flag på håndværkerbilerne

Med et medlemskab af Håndværkerforeningen bliver du en del af det største tværfaglige erhvervsnetværk i Hovedstaden, der

  • Deler en fælles sag; Vi har fokus på det gode håndværk, og højner anseelsen af fagene. Vi arbejder for, at få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse, og som medlem støtter du op om den årlige medaljeuddeling på Københavns Rådhus. Vi kæmper også for, at sikre bedre rammevilkår for det lokale erhvervsliv i Hovedstaden.
  • Giver mulighed for, at blive skrevet på venteliste til en af Fonden Alderstrøsts 600 boliglejemål i København.
  • Tilbyder en lang række attraktive faglige og sociale aktiviteter. Vi har mere end 200 arrangementer om året, lige fra teater, over håndbold og til tværfaglige gå-hjem-møder.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Ansøg om medlemskab

For at blive optaget i Håndværkerforeningen København skal du enten drive din egen virksomhed eller være ledende medarbejder i en virksomhed tilknyttet håndværket.

Det er en forudsætning, at din virksomheden er tilsluttet en arbejdsgiverforening eller laug, såfremt en sådan eksisterer for den pågældende branche.

Du kan læse Håndværkerforeningens vedtægter her

Fælles ideologi

Fysiske rammer

Aktivitetscenter

Fælles ideologi

Vi har et fælles udgangspunkt i arbejdet og tankegangen som mester, ejerleder, iværksætter eller erhvervsdrivende. Vi har faglig stolthed, og vi arbejder for at højne anerkendelsen af vores fag, og få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse.

Vi ønsker også en erhvervsvenlig hovedstad, som gør det nemmere at drive virksomhed.

Magasinet MESTER

Seks gange om året modtager du Håndværkerforeningens magasin MESTER. Her sætter vi fokus på det gode håndværk, og de håndværkere der udfører det. Du kan også møde spændende virksomheder og ejerledere.

Læs de seneste numre online

Fysiske rammer

Lejeboliger

Som medlem kan du blive skrevet på venteliste til en af Fonden Alderstrøsts over 600 boliglejemål i København. Lejlighederne spænder fra små, billige lejligheder i Emdrup til større, moderne lejligheder på Nørre Allé og Bispebjerg Bakke.

Læs mere

Aktivitetscenter

Håndværkerforeningen byder hver måned på et væld af arrangementer og aktiviteter, som du i kraft af dit medlemsskab har mulighed for, at deltage i.

Er du vild med vin, gourmet, jazz, vandreture eller noget femte? Der er helt sikkert også noget for dig.

Kig ind her

Andre fordele

Rabatportal

Medlemmer af Håndværkerforeningen kan benytte Rabatportalen hos SMVdanmark. Her kan du få gode tilbud på alt fra mobiltelefoni og brændstof til forsikringer og ferierejser.

Log på Rabatportalen (brug dit cvr.nr.)

Har du problemer med log-in eller har spørgsmål, så kontakt SMVdanmark på telefon 3393 2000.

Gratis rådgivning om fx sygefravær

Håndværkerforeningen har et samarbejde med Cabi. Det er et uafhængigt netværks- og videnshus under Beskæftigelsesministeriet, der arbejder for at styrke det rummelige arbejdsmarked.

Har du spørgsmål i forhold til fx medarbejdernes trivsel og sygefravær, kan du ringe gratis til Cabi og få telefonisk rådgivning.

Læs mere hos Cabi

Legater

Håndværkerforeningen København administrerer en række legater, som kan søges.

Nogle er målrettet dygtige unge håndværkere, der vil videreuddanne sig – andre er målrettet værdigt trængende ældre håndværkere.

Læs mere her

Ansøg om medlemskab

Laug og brancheforeninger

Håndværkerforeningens knapt 2.500 medlemmer er ejere og ledere af små og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af erhverv. Herudover er der tilsluttet 37 håndværkslaug og brancheorganisationer.

Her kan du møde de laug og brancheforeninger, der står sammen om godt håndværk i Hovedstaden.

Kontakt

Håndværkerforeningen København

Dronningens Tværgade 2A

1302 København K

 

TLF. 3312 2717

(Håndværkerforeningens ejendomsadministration har telefontid hverdage 10-14).

 

MAIL: hfk@hfk.dk

CVR: 62591617

 

Håndværkerforeningens vedtægter

Mød Håndværkerforeningens medarbejdere og bestyrelse

Læs mere her

Pressekontakt

Læs mere her