Håndværkerforeningens ejerlederseminar Få viden, som kan styrke din virksomhed

Ejerlederseminar: Kom i gang (eller videre) med at digitalisere din virksomhed

Digitalisering handler om at gøre den daglige administration lettere og frigøre tid til dig, til at lave det du brænder for. Men hvad betyder digitalisering konkret i en håndværksvirksomhed eller -butik og hvor skal man starte?

Det sætter vi fokus på i dagens seminar, hvor vi har inviteret Peter Keller-Larsen, der er forretningsudvikler i Hovedstadens Erhvervshus. Drøftelserne tager udgangspunkt i et skema, som Peter har udviklet. Det bruger han til at lave et digitaliseringstjek af virksomheden.

Seminaret giver dig konkret viden med hjem om hvor du kan optimere dine forretningsgange og forhåbentlig spare tid og ressourcer på det administrative arbejde. Og så kan digitalisering hjælpe dig til at bruge den viden og data du samler i dine it-systemer til at få bedre overblik over dine kunder. Både dem du har i forvejen, men også hvem dine nye kunder er og hvor de har fundet dig.

 

Tid, sted og tilmelding

Seminaret faciliteres af Tom Lindquist og foregår tirsdag den 9. november 2021, klokken 15-19 i Moltkes Palæ, Dronningens Tværgade 2, 1302 København K.

Deltagergebyret er 495 kroner/person. Kurset er målrettet ejerledere, men du er velkommen til at invitere din ledende medarbejder med.

Bindende tilmelding via Aktivitetscenteret senest den 4. november 2021.

Dagens oplægsholder

Peter er ekspert i innovation og forretningsudvikling og rådgiver virksomheder, om hvordan de kan ’få styr på forretningen’ og vokse. Blandt andet gennem digitalisering af virksomhedens forretningsgange.

 

I forbindelse med det kommende ejerlederseminar efterlyser vi deltagere, som har lyst til at mødes med Peter Keller-Larsen på forhånd og gennemføre et digitaliseringstjek. Den viden og de erfaringer der kommer ud af disse digitaliseringstjek, vil vi bruge som udgangspunkt for drøftelserne på ejerlederseminaret.

Er det noget for dig, så kontakt Jakob Bo Andersen i Håndværkerforeningens sekretariat, tlf. 5190 7325 eller mail: jakob@hfk.dk

Tilmeld dig her

 

Magasinet MESTER bragte i september 2021 en inspirationsartikel om e-handel og digitalisering. Du kan læse artiklen i MESTER, som du finder her

 

Håndværkerforeningens ejerlederseminar er skræddersyet til foreningens erhvervsaktive medlemmer, og i løbet af seminarerne kommer vi hele vejen rundt om det at drive virksomhed.

Målet er, at seminarerne skal hjælpe til at gøre en forskel i dagligdagen i virksomheden. Derfor inviterer vi hver gang en eller flere oplægsholdere, der ud over deres faglige viden også har en praktisk tilgang til det at drive virksomhed.

Alle seminarer faciliteres af Tom Lindquist. Tom er uddannet elinstallatør og har i 16 år været direktør og ejerleder i virksomheden Høyrup & Clemmensen. I 2019 ejerskiftede Tom Lindquist sig ud af virksomheden og startede sin egen konsulentvirksomhed.

Fra bager til smed

Uanset hvilket fag, du driver virksomhed inden for, er der mange udfordringer, som er de samme. Derfor er seminarerne erhvervsfaglige, men ikke branchespecifikke.

Om baggrunden for ejerlederseminarerne siger Håndværkerforeningens administrerende direktør, Christoffer Susé:

”Håndværkerforeningen supplerer og arbejder i forlængelse af laugene, og derfor tilbyder vi dette forløb. Det er netop forcen hos os, at du kan møde folk fra andre fag, som du kan tale med og blive inspireret af. Derfor kan alle erhvervsaktive håndværksmestre deltage på lige fod, og vi håber da også, at initiativet kan bidrage til øget samarbejde og erfaringsudveksling mellem medlemmerne.”

Seminarerne handler blandt andet om

  • Forretningskoncept og strategi
  • Mine forretningsydelser og deres værdi for kunderne
  • Intern og ekstern kommunikation. Markedsføringsmateriale og sociale medier
  • Virksomhedsformer, bestyrelse, vedtægter
  • Køb og salg
  • Regnskabsforståelse, virksomhedens økonomi kontra privatøkonomi
  • Digitalisering

Man kan deltage i alle seminarer, eller man kan udvælge de temaer, som man har særlig interesse eller behov for at vide mere om. Med et deltagergebyr på 495 kr./seminar er prisen sat så lavt, at alle kan være med.

Foto: Scott Rodgerson

Du kan blive en del
af noget større

Brænder du også for dit håndværk? Så bliv medlem af Håndværkerforeningen
Se hvad du kan blive en del af

Inspiration

Brug coronakrisen til at
gentænke din virksomhed

Læs mere

Kom godt i gang med
bæredygtighed og FN's verdensmål

Læs mere

Gode råd til
ejerledere

Læs mere

Skab mindeværdige oplevelser
sammen med jeres kunder

Læs temaet

Din bil har en reklameværdi på 2.000-2.500 kr. om ugen
udnyt den

Læs mere