Virksomhedsfokus Styrk din forretning

Seminar: Fra strategi til handling - få trykprøvet dit forretningskoncept

Uanset om du har drevet din virksomhed i 5, 10 eller 20 år, er det altid relevant løbende at overveje virksomhedens forretningskoncept og strategi. Med den aktuelle coronasituation har du fået en meget konkret anledning til at tænke dit forretningskoncept og strategi igennem.

Derfor sætter vi i dette seminar fokus på de helt grundlæggende dele af det at drive virksomhed.

Dagens spørgsmål er: Hvordan får du trykprøvet dit forretningskoncept, og hvordan får du den omsat til en strategi, som du kan arbejde efter i dagligdagen?

Hvad er formålet med din virksomhed, og hvordan adskiller den sig fra din kollegas virksomhed? Det dykker vi ned i på dette seminar, hvor du får lejlighed til at trykprøve dit (oprindelige) forretningskoncept. Holder det stadig, eller er der behov for at tilpasse den efter coronakrisen (og i takt med den grønne omstilling) til ’arbejde med afstand’, ny brug af teknologien, nye krav fra forbrugerne eller nye produkter?

Vi skal også tale om virksomhedens DNA, ligesom du får inspiration til, hvordan du opbygger og eksekverer din virksomhedsstrategi.

Dagens oplægsholder er Tom Lindquist. Tom er uddannet elinstallatør og har i 16 år været direktør og ejerleder i virksomheden Høyrup & Clemmensen. I efteråret 2019 ejerskiftede Tom sig ud af virksomheden for at starte sin egen konsulentvirksomhed. Tom er facilitator for hele ejerlederakademiet.

Pension for Selvstændige er mødesponsor, hvilket betyder at det er gratis for medlemmer af Håndværkerforeningen at deltage (normalpris 495 kr.). Der opkræves no show fee på 495 kr.

Kurset er målrettet ejerledere, men du er velkommen til at invitere din ledende medarbejder med.

Tilmeld dig

Håndværkerforeningen starter i foråret 2020 et forløb af seminarer, som er  skræddersyet til foreningens erhvervsaktive medlemmer; to om foråret og to om efteråret over de kommende år. I løbet af seminarerne kommer vi hele vejen rundt om det at drive virksomhed.

Målet er, at seminarerne skal hjælpe til at gøre en forskel i dagligdagen i  virksomheden. Derfor inviterer vi hver gang en eller flere oplægsholdere, der ud over deres faglige viden også har en praktisk tilgang til det at drive virksomhed.

Alle seminarer faciliteres af Tom Lindquist. Tom er uddannet elinstallatør og har i 16 år været direktør og ejerleder i virksomheden Høyrup & Clemmensen. I 2019 ejerskiftede Tom Lindquist sig ud af virksomheden og startede sin egen konsulentvirksomhed.

Fra bager til smed

Uanset hvilket fag, du driver virksomhed inden for, er der mange udfordringer, som er de samme. Derfor er seminarerne erhvervsfaglige, men ikke branchespecifikke.

Om baggrunden for det nye initiativ siger Håndværkerforeningens administrerende direktør, Christoffer Susé:

”Håndværkerforeningen supplerer og arbejder i forlængelse af laugene, og derfor tilbyder vi nu dette forløb. Det er netop forcen hos os, at du kan møde folk fra andre fag, som du kan tale med og blive inspireret af. Derfor kan alle erhvervsaktive håndværksmestre deltage på lige fod, og vi håber da også, at initiativet kan bidrage til øget samarbejde og erfaringsudveksling mellem medlemmerne.”

Seminarerne handler blandt andet om

  • Forretningskoncept og strategi (afholdes juni 2020)
  • Mine forretningsydelser, hvilken værdi giver de kunderne
  • Intern og ekstern kommunikation. Markedsføringsmateriale og sociale medier
  • Virksomhedsformer, bestyrelse, vedtægter
  • Køb og salg
  • Regnskabsforståelse, virksomhedens økonomi kontra privatøkonomi
  • Digitalisering

 

Man kan deltage i alle seminarer, eller man kan udvælge de temaer, som man har særlig interesse eller behov for at vide mere om. Med et deltagergebyr på 495 kr./seminar er prisen sat så lavt, at alle kan være med.

 

Foto: Scott Rodgerson

Læs mere

Brug coronakrisen til at
gentænke din virksomhed

Læs mere

Kom godt i gang med
bæredygtighed og FN's verdensmål

Læs mere

Gode råd til
ejerledere

Læs artiklen

Skab mindeværdige oplevelser
sammen med jeres kunder

Læs temaet