Erhvervspolitisk vælgermøde
Hvordan styrker vi Hovedstaden?

Håndværkerforeningen KBH inviterer til erhvervspolitisk vælgermøde som optakt til det kommende valg til Folketinget. I debatten sætter vi spot på hovedstaden, og spørger politikerne, hvordan vi styrker hovedstaden.

De erhvervsdrivende ved det, for de har det tæt inde på kroppen hver dag; Erhvervsklimaet i hovedstaden er under pres. Samtidig har vi i den seneste valgperiode set, at det politiske fokus har handlet om meget andet end at sikre en stærk hovedstad.

Derfor inviterer Håndværkerforeningen KBH de storkøbenhavnske folketingskandidater og det lokale erhvervsliv til debatmøde.

 

Tid&Sted

Vælgermødet foregår XXdag den XX. XX 2018, kl. 17-19.30 i Moltkes Palæ, Dronningens Tværgade 2, 1302 København K.

Tilmelding

Vi byder på en omgang valgflæsk efter debatten, og derfor er tilmelding nødvendig.

Du skal tilmelde dig her – det er gratis at deltage.

 

Billedet ovenfor er lånt hos Copenhagen Media Center.

Dagens debatemner

Under overskriften “Hvordan styrker vi Hovedstaden?” sætter vi fokus på nogle af de emner, der optager det lokale erhvervsliv.

 

Rammevilkår for det lokale erhvervsliv

Vi spørger politikerne, hvordan de egentlig ser på det lokale erhvervsliv, og hvad der efter deres mening, er gode rammevilkår for virksomhederne?

Kvalificeret arbejdskraft

Mange virksomheder oplever problemer med at skaffe kvalificeret arbejdskraft. Vi spørger politikerne, hvad vi skal gøre ved det.

Uddannelse

Vi skal også tale om uddannelse. Hovedstadsområdet er et af de områder i landet, hvor færrest unge vælger en erhvervsuddannelse. Hvad skal der til, for at knække kurven i København?

Trafik og infrastruktur

Og så kan vi ikke komme uden om, at hovedstaden er trafikalt udfordret – både når det kommer til den kollektive transport, privatbilisme og ikke mindst erhvervstrafikken. Hvordan løser vi op for trængselsproblemerne og parkeringsudfordringerne i København?