Foredrag med modeskribent og ikon Lotte Tegner Freddie

Københavns Skrædderlaug og Håndværkerforeningen København har den store fornøjelse, at invitere dig med til et foredrag med Lotte Tegner Freddie i Håndværkerforeningens smukke saloner i Moltkes Palæ.

Lotte Tegner Freddie medvirker i kulturrejse tv-programmet “Verdensdamerne”, hvor hun sammen med kunsthistoriker Bente Scavenius og journalist Merete Baird besøger en række europæiske hovedstæder, bl.a. Paris.

Ved foredraget i Håndværkerforeningen København tager hun os med bag om tv-programmet og turen til Paris. Her besøgte hun bl.a. Galerie Dior – Diors nye museum.

“Det er et eventyr, som man SKAL opleve. Enestående magi,” siger Lotte.

Denne aften medbringer Lotte Freddie masser af sine egne fotos fra museet, og hun vil tage os med bag kulisserne, og fortælle om sin oplevelse af Dior museet.

Til dagligt arbejder Lotte Tegner Freddie som modeskribent, og hun deltager gerne i danske og internationale modeshows. Hun er med årene blevet et modeikon, og vi glæder os til hendes selskab og foredrag.

Det koster 150 kr. at deltage, inkl. et koldt glas hvidvin og lidt sødt. Dørene åbner kl. 18:00, og foredraget starter kl. 18:30 og tager 1-1,5 time.

Tid & sted

Tid: Torsdag den 9. marts 2023, kl. 18.30

Sted: Moltkes Palæ stueetagen, Dronningens Tværgade 2, 1302 København K

 

Du vil modtage en opkrævning via mail.

Tilmeld dig her

Når du tilmelder dig foredraget bliver du automatisk tilmeldt Håndværkerforeningens nyhedsbrev. Nyhedsbrevet sendes på mail 10 gange om året (vær opmærksom på, at Håndværkerforeningen benytter Mailchimp til at sende nyhedsbreve. Derfor deler vi dit navn og mailadresse med Mailchimp).

(Hvis du er medlem af Håndværkerforeningen skal du tilmelde dig via Aktivitetscenteret)

Du kan blive en del
af noget større

Brænder du også for dit håndværk? Så bliv medlem af Håndværkerforeningen
Se hvad du kan blive en del af

Læs mere om smukt og kreativ håndværk

Der er ingen sider i denne kategori.
Mit yndlingsværktøj: Falseben og falsehammer
Håndbogbinder Klara Kölqvists yndlingsværktøj er hendes falseben og falsehammer. Falsehammeren bruges til at banke fals på bogen, og...
Læs mere
Kvalitetskonditorkager går som varmt brød
Køen er ofte lang, kunderne er i alle aldre, og fra alle dele af samfundet og verden. Hos...
Læs mere
Fortid, nutid og fremtid Design i flotte rammer - museet er åbent
Smukt gammelt byggeri møder moderne design. Kom på eksklusiv tur i det genåbnede Designmuseum Danmark med direktøren, som...
Læs mere